- 30 Ocak 2015
- 19.789
- 28.125
- 798
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyi bari yaaa. Alır inşallah yemeye başladıysa kuzucumÇok şükür iyi pazartesi günü çorba yemeye basladı. Salı günüde çiğneyerek yemeye basladı çiğnedikce acıyodu oda geçti şükür. Bide verdigi kiloları alsaydı
Gazlamak dediysem 80 cc motorla djdjd velespitten hallice yani djdndndn vitesli motor süremiyorum yani sürüyorum aslında ama Allah’a emanet djdjd akan trafikte vites atmak çok zorBügün biraz motorla gazladım polis abilerle köşe kapmaca oynayarak sonra sahilde bisiklet sürdüm şimdide kremlerimi sürdüm yatıom sabah oldu zaten kdjdjfjdh ii sabahlar kızlarrrr
Şifa olsun inşAllah bonusumBen bişey yapmadım sabahtan dr a gittim fizik tedavimi yazdırdım.
Yarın başlayacağım inşallah 30 seans.
Boyun ve omuz için.
Kapsülde kalınlaşma kas yüzeyinde yırtık iltahap ve düzleşme sebepleriyle.
Kv nin yanındaydım yeni geldim eve
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunMerhaba canlar ben Bi toparlanamadım en son pazar acile gitmiştik kulaklarım kapandı enfeksiyon kaptı diye pazartesi evimi temizleyip paklamıştım pazartesi akşam vücudum kaşınmaya kabarmaya başladı Salı sabah Bi baktım bebeğimde de başlamış eşim işten geldi acile gittik alerji dedi ordan kayınvalideme geçtik hastane evinin yanı derken akşama kadar ondaydık bugünde öyle yorgun btkinm ki Bi kulağım kapalı vucudum yara içindetek desteksiz çocuk bakmak böyle zamanlarda Bi katı zor geliyor
Bacımsu her banyo yıkamanda aynı kıyafeti giyseneTövbeeee 6 senede hiç mibunlar niye 1 senede kıyafet bırakmadı
![]()
Aa ne olacak şimdiLimonsuzzcay ödev sırası sendeydi kardeşim unutmuşum
Limonsuzzcay ödev sırası sendeydi kardeşim unutmuşum
Kız wc lavabo yıkarken her gün yıkıyorum. Aynı kıyafeti nasıl giyeyim giyemem giy çıkarGeçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Bacımsu her banyo yıkamanda aynı kıyafeti giysene![]()