- 2 Ağustos 2013
- 38.118
- 127.255
- 798
Aynen yaa. Kapatıyorum oturduğum odayı açıyorum sıcak oluyor. Mutfağı açıyorum cereyan yapıyorAman dikkat et hasta eder bu hava
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa. Kapatıyorum oturduğum odayı açıyorum sıcak oluyor. Mutfağı açıyorum cereyan yapıyorAman dikkat et hasta eder bu hava
Ben beyaz eşya yüzünü seçiyorum ama hafta içi yapcam teşekkürlerÖdev limonsuzdan
Beyaz eşyaların dışını silmek
evdeki dağınıklığı toplamak (herkesin dağınık biyeri vardır)
Buzdolabının üstünü temizlemek
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
Hayat böyle sonunda hep güldürsün seni sivit(buna amin de)Yaw beğenecem amin diyecem sonunu şey ediyonuz gülüyorum![]()
Başladı çok şükür bende bilerek cok cok yediriyorumÇok şükür iyi bari yaaa. Alır inşallah yemeye başladıysa kuzucum
Soyun en mantıklısıKız wc lavabo yıkarken her gün yıkıyorum. Aynı kıyafeti nasıl giyeyim giyemem giy çıkar![]()
Ahahahah duşakabini temizlerken bende öyleyimBaşladı çok şükür bende bilerek cok cok yediriyorum
Soyun en mantıklısıben öyle yapıyorum banyo temizlerken atlete sıcraması önemli degil
O nasl hoca, çocukları camiye sevdirecegi yerde uzaklaştırıyor hemde dayak atarak, hayret birşey ya gerçekten Allah sonumuzu iyi etsin devir kötüYaptıklarımı yazcam ama nasıl yorgunum neyse olsun.
Sabah yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım Ardaya gönderdim camiye
Biz kahvaltı yaptık
Eşimle mete babama araba bakmaya gittiler
Oh dedim bi bardak cay aldım Arda geldi
Hocaları bi cocuga vurmuş bi kerede degil hemde camide baya bi tartışma yaşanmış yan binadan hocanın bagırtı seslerine gelmisler camiye gönderiyoruz hocanın yaptığına bak dahada göndermem dengesiz örnek olacagı yerde.
Neysee
Kalktım mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Yerleri elimle sildim
Duşakabini temizledim
Cam balkonu sildim
Mutfagın camını sildim
Tuvaletleri yıkadım
Kek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Pide ici hazırladım eşimle Mete onu yaptırmaya gittiler
Şimdi 5 dakka uzandım cok sükür![]()
Ettim darısı başımaİlk kez sarma sarcam dua edin bana![]()
Çok da takılma sar gitsinHiç sarmadım değil bana falan sararken annem teyzem yardım ettim de ilk kez her şeyiyle tek başıma![]()