Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa bende bi değişiklik olmadı cok sükür 36 bucuktu hâlâ öyle 😂
Ayakta büyümesin artık ya kaç yaşına gelmişiz
Valla yengem demişti ayağım 1 numara büyüdü diye komik gelmişti ne alaka demiştim 10 sene önce. Benim ayaklarım tombiş değil zayıftır hani ondan olmuyor da değil. Uzamış bildiğin. Şimdi ama 39 bi tık büyük gelmeye başladı 38 de dar. 38.5 oldum en son

Evet hamilelikte ayak şişiyor zaten . 😀😃 bi yazı geçen sene terlikle geçirdim. 😂😅🤣
Ben önceden 38 numara giyerdim.
Şimdi 38 dar 39 oluyor..
Ayağıma terlik ve ayakkabı..
39 almaya başladım alışverişte
Benim elim ayagım hic şişmemişti iki hamileliğimde de belkide ondan büyümedi ayagım 😂
Yüzügümü doguma girerken cıkardım
Çok saçma ama doğruymuş
35 36 karışık giyiyodum
35 numaralardan ayaklarım poğaça gibi fırlıyo 🫣🥲
35te pek kücükmüs😂

Valla yengem demişti ayağım 1 numara büyüdü diye komik gelmişti ne alaka demiştim 10 sene önce. Benim ayaklarım tombiş değil zayıftır hani ondan olmuyor da değil. Uzamış bildiğin. Şimdi ama 39 bi tık büyük gelmeye başladı 38 de dar. 38.5 oldum en son
Simdi baktım alınan kilo ve ödeme bağlı biseymis. Demekki benim ondan büyümedi iyi olmus😂 Arda da 8 metede 5 kilo almıstım ödemimdr yoktu

Simdi baktım alınan kilo ve ödeme bağlı biseymis. Demekki benim ondan büyümedi iyi olmus😂 Arda da 8 metede 5 kilo almıstım ödemimdr yoktu
Bende 10 kilo almıştım ödemim yoktu. Doğumdan sonra aşırı oldu ödem ayaklarım 3 4 kişinin ayağı gibiydi 🤭

İyi geceler arkadaşlar.
Ödevleri yapan yapmayan, fazla bulan,zorlanan herkese teşekkürler 🌺
Yapın, yapmayın, kafanıza göre takılın, boşverin amaann..

Deprem gerçeğiyle yüzleştiğimiz bir gün oldu yine...
Benim memleketim💔
Hamdolsun annem babam, akrabalarım vs iyiler. Ama üzdü elbette..... Allah esirgesin bir daha yaşatmasın. 3 gün sonra gideceğim oraya.
Moralim bozuldu canım sıkıldı.
Ama hayatımız her gün birşeylere üzülerek geçiyor zaten bir parça......
Hayırlı geceler herkese.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🫶
Benim de 7 aylık bebeğim var
Her gün düzenli yapamasam da buraya dahil olmak beni iyi hissettiriyor 🌸
Teşekkür ederim altı ay boyunca izinli olacağım umarım çok verimli geçer günlerim ihtiyacım olan tam da bu düzenli olabilmek zira ben aldigini aldigi yere bırakan biri değilim

Back
X