Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun 20 lik falan mı ? Bende yıllardır erteliyordum artık aldiracaghm

20 lik aldırdım baya oldu bu öyle değil minik bi dolgu kırıldı ha gittim ha gidicem derken zaman geçti o kırık yerden çürümüş.

Sana da geçmiş olsun kanaman güzel olursa iyileşmesi daha rahat oluyor.

papatyamm papatyamm abla omuzum için gidiyorum fiziğe yırtık ödem falan varmış.
Yakında bir özel hastaneye gidiyorum ücretsiz hakkı vardı o yüzden tek bölgeye verdiler.
Belim içinde egzersiz kağıdı aldım boynum içinde ama başlayamadım
geçmiş olsun canım, fizik iyi geliyo aksatmadan git
bel için olan egzersizleri bende yapmıştım onunda faydası oldu aslında devamlı yapmak lazımda iyileşince bıraktım

Ödev olarak yeni mi verildi bilmiyorum ama ütüsü olan ütü yapsın
Yatak odasından birkaç çekmece düzeltilsin
Manevi saat yapılsın azda olsa
ütülerimi yapıyorum başladım, bugün bitiririm inşallah eve gidince

20 lik aldırdım baya oldu bu öyle değil minik bi dolgu kırıldı ha gittim ha gidicem derken zaman geçti o kırık yerden çürümüş.

aynen benim kanamadı oyüzden çok ağrıdı yeri

pazartesi günü kızım eşiyle danimarkaya gittiler , yarın gelicekler inşallah
bizde köyden yeni gelmiştik çok görüşemedik özledim onları :anne:
annemlerde köyde , bu ayın 30 unda tekrar izine çıkıcam nasip olursa 31 i gibide kızımla torunumla annemlerin oraya
gidicez yaz bitiyo ama olsun serin serin daha iyi :KK49:

Günaydın ❤️

1000087871.webp

Cok geçmiş olsun ameliyatla alınacak hem yatay çıkmış hem diğer dişin köküne dayanmış korkuyorum biraz

Cok geçmiş olsun ameliyatla alınacak hem yatay çıkmış hem diğer dişin köküne dayanmış korkuyorum biraz

Aynı öyleydi dayandığı dişi çürütmeye başladığı için alındı senin daha erken davranılmışsa hiç diş kaybın olmaz.

Şöyle diyim en kolay kısmı çekim çünkü uyuşuksun hiç bişey hissetmiyorsun.
AĞızı açık tutmak biraz sıkıntı o kadar olacak tabi.

Ağrı sonra olur uyuşukluk gidince ona da biraz dayanıyoruz bu işlem ağız için çok önemli.

Hiç korkma yani kolayca geçsin inşallah

Günaydın kızlar izne ayrıldım bugün evi toparladım katlanmış çamaşırları yerine birakacam ketçap patlamıştı dün eşimle mutfağın duvarlarıni sildik bugünde halisini makinaya attım. Buzdolabim iyi soğutmuyor servis çağırdık balkonda baklagil için kullandığımız eski dolabı boşaltıp silip içerdekini yerleştirmem lazım bana kolaylık dileyin 😘
Bonus Bonus gelmiş geçmiş olsun
@ilknurr22 kolaylıklar dilerim

Aynı öyleydi dayandığı dişi çürütmeye başladığı için alındı senin daha erken davranılmışsa hiç diş kaybın olmaz.

Şöyle diyim en kolay kısmı çekim çünkü uyuşuksun hiç bişey hissetmiyorsun.
AĞızı açık tutmak biraz sıkıntı o kadar olacak tabi.

Ağrı sonra olur uyuşukluk gidince ona da biraz dayanıyoruz bu işlem ağız için çok önemli.

Hiç korkma yani kolayca geçsin inşallah
İnşallah bir tane daha böyle çektirmiştim cerrahi işlemle bayağı dikildi falan ameliyat gibi oldu çok zordu

Back
X