- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
Nice güzel seneleriniz olsun sofra cok hoşEki Görüntüle 3629834
Kızlar merhabalar
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü hazırlık yaptım o yüzden evle ilgilenemedim bugün ödev var mıydı bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice güzel seneleriniz olsun sofra cok hoşEki Görüntüle 3629834
Kızlar merhabalar
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü hazırlık yaptım o yüzden evle ilgilenemedim bugün ödev var mıydı bilmiyorum![]()
Geçmiş olsun 20 lik falan mı ? Bende yıllardır erteliyordum artık aldiracaghm
geçmiş olsun canım, fizik iyi geliyo aksatmadan gitpapatyamm abla omuzum için gidiyorum fiziğe yırtık ödem falan varmış.
Yakında bir özel hastaneye gidiyorum ücretsiz hakkı vardı o yüzden tek bölgeye verdiler.
Belim içinde egzersiz kağıdı aldım boynum içinde ama başlayamadım
ütülerimi yapıyorum başladım, bugün bitiririm inşallah eve gidinceÖdev olarak yeni mi verildi bilmiyorum ama ütüsü olan ütü yapsın
Yatak odasından birkaç çekmece düzeltilsin
Manevi saat yapılsın azda olsa
aynen benim kanamadı oyüzden çok ağrıdı yeri20 lik aldırdım baya oldu bu öyle değil minik bi dolgu kırıldı ha gittim ha gidicem derken zaman geçti o kırık yerden çürümüş.
Sana da geçmiş olsun kanaman güzel olursa iyileşmesi daha rahat oluyor.
Cok geçmiş olsun ameliyatla alınacak hem yatay çıkmış hem diğer dişin köküne dayanmış korkuyorum biraz20 lik aldırdım baya oldu bu öyle değil minik bi dolgu kırıldı ha gittim ha gidicem derken zaman geçti o kırık yerden çürümüş.
Sana da geçmiş olsun kanaman güzel olursa iyileşmesi daha rahat oluyor.
Cok geçmiş olsun ameliyatla alınacak hem yatay çıkmış hem diğer dişin köküne dayanmış korkuyorum biraz
İnşallah bir tane daha böyle çektirmiştim cerrahi işlemle bayağı dikildi falan ameliyat gibi oldu çok zorduAynı öyleydi dayandığı dişi çürütmeye başladığı için alındı senin daha erken davranılmışsa hiç diş kaybın olmaz.
Şöyle diyim en kolay kısmı çekim çünkü uyuşuksun hiç bişey hissetmiyorsun.
AĞızı açık tutmak biraz sıkıntı o kadar olacak tabi.
Ağrı sonra olur uyuşukluk gidince ona da biraz dayanıyoruz bu işlem ağız için çok önemli.
Hiç korkma yani kolayca geçsin inşallah