- 30 Ocak 2015
- 20.073
- 29.969
- 798
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice mutlu sağlıklı senelere ilknurSelam kızlar
Bugün benim dogum günüm 20li yaşlara elveda diyip 30 oldum
30lar bana ne katacak neler yaşatacak bakalım Allah sağlık huzur mutluluk versin her günümüz daha güzel geçsin![]()
ilknurrr22 ilknuur doğum gunun kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıkla sevdiklerinle ailenle uzun yıllar diliyorum
![]()
![]()
Teşekkür ederim kızlarNice mutlu sağlıklı senelere ilknur![]()
Doğum günün kutlu olsunSelam kızlar
30lar bana ne katacak neler yaşatacak bakalım Allah sağlık huzur mutluluk versin her günümüz daha güzel geçsin![]()
Çok ayakta kalınca ağrım oluyor zaten abla o yüzden yavaş yavaş yapıyorum mecbur. Böyle de uzun sürüyor tabi. 4 aylık olduKolay gelsin canım kendini çok yorma kaç haftalık oldu bebeğin![]()
Canım benim doğum günün kutlu olsunSelam kızlar
Doğum günün kutlu olsun ilknurum, nice 30 lu yaşların olsun sevdiklerinle hep birlikte inşallahSelam kızlar
30 yaşıma girdiğimde bir türlü 30 olduğumu kabullenemiyordumSelam kızlar
30 yaşıma girdiğimde bir türlü 30 olduğumu kabullenemiyordumşimdi 40' ı geçtim, çok genç bir yaşmış niye kabullenemedim diyorum
sende de oldu mu
merak ettim
![]()
Doğum günün kutlu olsun İlknur ailenle birlikte nice mutlu senelereSelam kızlar
Doğum günün kutlu olsunnice güzel senelere
![]()
Teşekkür ederim kızlarCanım benim doğum günün kutlu olsun![]()
Teşekkür ederim ablaDoğum günün kutlu olsun ilknurum, nice 30 lu yaşların olsun sevdiklerinle hep birlikte inşallah
Benim kızımında 10 eylüldü köyde pasta kestik 29 yaşına girdi
Eşiminde 19 eylülde şimdi aklıma geldi![]()
Teşekkür ederim canımm
Yok ya öyle kabullenememe gibi bi durumum olmadı nerdeyse 10 yasına girecek oglum var digeri 4 bucuk yasında zaman hızla akıp geçiyo evet ama her yaşın bi güzelligi var. Ben 30 yaşın bana daha güzel şeyler katacagını düsündüm hep aklımda hep böyleydi bakalım nasıl olacak30 yaşıma girdiğimde bir türlü 30 olduğumu kabullenemiyordumşimdi 40' ı geçtim, çok genç bir yaşmış niye kabullenemedim diyorum
sende de oldu mu
merak ettim
![]()
Teşekkür ederim ablacımDoğum günün kutlu olsun İlknur ailenle birlikte nice mutlu senelere![]()
Geçmiş olsun. Sinüzitin var mıDışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey
Bir otuz da öyleydimTeşekkür ederim kızlar
Teşekkür ederim ablaeylülde o kadar cok dogan var ki 9u eşimin dogum günüydü yarın komsumun dogum günü
Teşekkür ederim canımm
Yok ya öyle kabullenememe gibi bi durumum olmadı nerdeyse 10 yasına girecek oglum var digeri 4 bucuk yasında zaman hızla akıp geçiyo evet ama her yaşın bi güzelligi var. Ben 30 yaşın bana daha güzel şeyler katacagını düsündüm hep aklımda hep böyleydi bakalım nasıl olacak
Teşekkür ederim ablacım![]()