• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kız ne yapmış size anlatıyım da gülün😂😂

Geçen dip köşe temizlik yaparken annem akşam üstü ekmek almaya diye götürdü dolaşıp gelelim dedi. Benimki çizmelerini giydi tabi yaz kış farketmiyor. Neyse giderken mahalle arasında ayakkabıcıya koşmuş girmiş annemin elini bırakıp. Annem çıkarmış geri girmiş. Adam demiş ki ayakkabı vercem ben gelin😂😂😂 annem diyormuş bir sürü ayakkabısı var evde bunu giyiyor demiş istemeyiz demiş. Adam yok illa içimden geldi verecem demiş bunlara ayakkabıyı vermiş yollamış 😂 bi geldiler ellerinde ayakkabı kutusuyla😂😂

Nice güzel senelere doğum günün kutlu olsun🎉🎉🎉🎊🎊💐💐💐💐💐💐💐 yasitiz ben bu sene yeniden başa sardım sanki Bebek doğurdum 😃😃😃
Teşekkür ediyorum 💐
Olsun, o da büyür anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini, sonra bi bakmışsın 40ları sürüyoruz😅
Doğum günün olduğunu yeni gördüm 🙈

Doğum günün kutlu olsun 🥰 🥳 🥳 nice nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılların olsun sevdiklerinle beraber 🥳🥰🤗
Teşekkür ediyorum 💐💐
Pinhan Pinhan doğum günün kutlu olsun, hayırlı sağlıklı ömrün olsun inşallah iyi ki tanımışız seni ❤️

Eki Görüntüle 3644015
Oy ne güzel pasta🥰 Teşekkür ediyorum💐
Ben de iyiki tanıdım sizleri, kesinlikle 💖
Ne güzel mesaj bu yaa 😍 doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun canım 🥰
Teşekkür ediyorum Limonsuzcum💐🥰
Pinhan Pinhan
Dogum günün kutlu olsun pinhan dün girmemiştim bugun gördüm bir gün araylaymıs dogum günümüz
Nice güzel senelere ailenle ♥️
Teşekkür ediyorum İlknurcum sana da mutlu yıllar💐
Sağlıkla huzurla neşeyle geçsin ömrün, 30 güzeldir. Seveceksin😉
Kendini tanıdığın,kendine değer verdiğin bir yıl olsun 🌸🎉

ilknurrr22 ilknurrr22 yeni ışığın kutlu olsun.
Sevdiklerinle mutlu nice yıllara...
🥰
Teşekkür ederim sedacım 🥰
Dışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey
Geçmiş olsun sweet. Benimde midem bulanıyo bi saattir havalar serinledi artık hemen kapıyoruz
Bir otuz da öyleydim 🤣
Gönlünden geçen bütün güzellikleri sana getirsin inşallah 🥰 🤗
Amin inşallah 🥰

Teşekkür ediyorum 💐
Olsun, o da büyür anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini, sonra bi bakmışsın 40ları sürüyoruz😅

Teşekkür ediyorum 💐💐

Oy ne güzel pasta🥰 Teşekkür ediyorum💐
Ben de iyiki tanıdım sizleri, kesinlikle 💖

Teşekkür ediyorum Limonsuzcum💐🥰

Teşekkür ediyorum İlknurcum sana da mutlu yıllar💐
Sağlıkla huzurla neşeyle geçsin ömrün, 30 güzeldir. Seveceksin😉
Kendini tanıdığın,kendine değer verdiğin bir yıl olsun 🌸🎉
Teşekkür ederim pinhan bende sevecegimi düsünüyorum 30lu yaşları 😍

Dışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey
Geçmiş olsun sweet

Geçmiş olsun sweet nasıl oldun

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🌸

1000091843.webp

sweetgirlcandy sweetgirlcandy şekerçiğim çok geçmiş olsun
Dün benimde bir baş ağrısı tutu aylardır ağru kesici kullanmıyordum dün almak zorunda kaldım sanırım hava geçiş dönemi ondan diye düşündüm 🤕
Olabilir abla sana da geçmiş olsun

Back
X