• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aktif Lora Aktif Lora canimmm loramm 😍 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle birlikte sağlıkla sıhhatle huzurla mutlu yıllar seviliyorsun beybii❤️
gün bitmeden hatırladım :KK60:

Aktif Lora Aktif Lora lorişim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte 😍

Aktif Lora Aktif Lora iyi ki doğdun
Nice senelere inşallah ailenle 🥰

Eki Görüntüle 3645464
ayyyy benim ahiretliğimin doğum günüymüş
iyiki doğdun iyiki benim ahiretliğim oldun
umarım ailen ve sevdiklerinle birlikte nice nice sağlıklı yaşlarını uzun bir ömür kutlarız 💐🥳🎉🥳🎉
Aktif Lora Aktif Lora 🥳

Aktif Lora Aktif Lora Doğum günün kutlu olsun 🥰 🥳🎂

Aktif Lora Aktif Lora doğum günün kutlu olsun yüce ana 😍

Hayırlı sabahlar 🌸
Aktif Lora Aktif Lora doğum günün kutlu olsun ❤️

Aktif Lora Aktif Lora doğum günün kutlu olsun canım , sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu , huzurlu yıllarınız olsun
:KK200:
kızlar kızlar çok teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin. hepinizi cok seviyorum 🥰🥰geç oldu ama giremiyorum doğru düzgün.

Köye geldik anneannemin evini temizlemeye. Yarın yapacaktık ama gelince ben başladım hadi yapalım diye

4 odayı süpürüp sildik toz aldık. Perdelerini yıkadık camları sildik. Kapıları sildik. 1 odada 2 3 kapı var sil sil bitmedi 😂

Mutfak ve 1 oda kaldı yarın yapacaz onları da. Bide kilim paspas var onlar yıkanacak yarın

Köye geldik anneannemin evini temizlemeye. Yarın yapacaktık ama gelince ben başladım hadi yapalım diye

4 odayı süpürüp sildik toz aldık. Perdelerini yıkadık camları sildik. Kapıları sildik. 1 odada 2 3 kapı var sil sil bitmedi 😂

Mutfak ve 1 oda kaldı yarın yapacaz onları da. Bide kilim paspas var onlar yıkanacak yarın
motivasyonun ne canım 😂

Back
X