Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGeçmiş olsundolunaybekler
Sağol canım. Evet haklısındolunaybekler öyle bi üstten okurken gördüm de geçmiş olsun canım benim. Bazen bazı şeylere malesef ki biz engel olamıyoruz
Bende sorun yokYa ben alıntıları ekleyemiyorum sizde de oluyor mu öyle?
Allah kabul etsin canım gelmiş kadar oldukBugün oldukça yoruldum
Evi havalandırdim
Bir arkadaşımı kahvaltıya cagirdim
Arkadskm gidince
Salonun camlarını mutfağın camlarını sildim
Dış kapi tuvalet banyo kapısını sildim
Banyoyu Vileda ile sildim
Salonu supurdum sildim
Akşama Bebek görmeye misafir geldi
Misafir gidince bebeğin beşiğini eşimlen yatak odamıza geçirdik
Solandaki yatak için yapılan döşeği falan yerine kaldırdık
Yarına çok iş var çünkü pazartesi bebeğenkırk mevlidi yapılacak keşke yakın olsaydıniz beklerdim hanımlar![]()
Hadi ya üzüldümdolunaybekler canım geçmiş olsun. Üzme kendini senin elinde olan bişey değil. Ama kedi gördüğün zaman fazla tepki vermemeye çalış travma olmasın. Seneler önce bacağımı tırmalamıştı hala korkarım kedilerden.Rüyalarıma çok girmişti
![]()
İyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorSelam hanımlar nasılsınız
İyiyim bende canm çok şükür Egeyle zaman geçiyor yemekti çamaşırdi derkenİyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Yok 2 ekimde gideceğim inşallah limonsuz sen yaptırdın mı ?-Hayal canım ayrıntılı ultrason çektirdin mi ?
Evet umutu alnından burnuna kadarİyiyim bende canm çok şükür Egeyle zaman geçiyor yemekti çamaşırdi derken
Senin mi canm kedi tirmaladi
Geçmiş olsun dolunay senin ne sucun var nerden bilebilirsin. Allaha emanetler biz istediğimizi yapalım koruyacak olanda o.İyi geceler
Bugün parkta oğlumun yüzünü kedi tırmaladı.
Kucağımdaydı kuyruğunu tutmaya çalışırken kedi döndü patisini attı bi anda.
Yüzünde çiziği görünce beynimden vurulmuşa döndüm.
Hemen hastaneye gittik. Kuduz aşısı başlandı.
Şimdi ateş nöbetindeyim.
Kendimi çok suçlu hissediyorum benim korumamda olan bebeğimi koruyamadım
Maşallah abla hic durmuyosun güle güle afiyetle yiyindün pazardan , 3 kg barbunya , 3 kg beyaz ispir veya badalan fasulyesi deniyo ondan 3 kg taze fasulye
3 kg şeftali aldım
şeftalinin 2 kg kadarını doğradım şekere bastım bugün kaynatırım
barbunya ve beyaz fasulyeyi ayıkladım buzluk için taze fasulyeyide bu akşam yaparım inşallah
1,5 kg da istavrit aldım akşam temizledim yıkadım dolaba koydum bu akşam kızartırım![]()
Evet bende de oluyo limonsuz kapatıp acınca düzeliyoYa ben alıntıları ekleyemiyorum sizde de oluyor mu öyle?
Güldüm istemsizcekızlar selam ev hanımı olmayanlar da yazabiliyor mu ?