• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sizede geçmiş olsun
hangi şehirdeydiniz soran olmuştur ama ben kaçırdım herhalde :KK52:
ben istanbul, pendik tarafındayım , çalışıyorum 2 çocuğum var kızım evli 2,5 yaşında bi torunum var , ikizlemizde yolda geliyolar Allah izin verirse aralık ayında ,
51 yaşındayım balık burcuyum :KK37:

Maşaallah Allah bağışlasınnn ne mutlu size :)
sağlıcakla neşeyle keyifle gelsinler inşaallah :dua:
48 yaşındayım ben de balık burcuyum :)
soran olmadı :) Ankara'dayım ben de, çalışıyorum özel bir şirkette insan kaynakları şefiyim
22 yaşında oğlum var eşimden ayrıyım

çok memnun oldumm

Mevsim geçişlerinde alerjim hat safaya çıkıyorrr şu an düzenli ilaç kullanmama rağmen gözlerim şiş boğazda kaşıntı ve her gece burnum tıkalı nasıl hafife indirecem bilmiyorum alerjik grip olan varmi

Çok kötü demeyim Allah'a bin şükür de işte iş güç edecek dermanım yok haftaya inşallah 😇
penyez83 penyez83
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
harikamo harikamo
Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲🏻❤️

Limonsuzzcay Limonsuzzcay senin cinsiyet belli oldu mu 😇
-Hayal -Hayal siz isim düşündünüz mü 😇

Yine sorularla ben 😆
Kızım olacak inşAllah 🤲🏻🥹
Ben Nisan, Ekin Melisa Leyla Deniz Lara Alara istiyorum
Onun istedigi zeynep, asel hazal birkaç tane daha vardıda unuttum 😂
İyi düşünmek lazım ya zorbalık yapılmayacak/ arkadaşlarının dalga geçmeyecekleri bi isim olması lazım.
Zeynep çok güzel isim ama herkeste var arkadaşımın kızı Zeynep yeni doğdu diğer isimler hoşuma gitmiyor bonus bakalım ne olacak
Benim kızımın ismi aynı zamanda yeğenimin adı. Çok da şeyetme yani herkesin kuzusu kendine 😂

benim ismimle seninki aynıydı galiba :KK45:
Lorayla aynı ismimiz benim sadece ikinci adım varda senlede aynımıydı abla 🥰
Oyumu Zeynep ve Leyla dan yana kullanıyorum🙈 😂
İkisi de hiç eskimeyen isimler🥰
Sağlıkla gelsin inşallah 🤲 🥰
Evet zamansız isimler ikiside ama Zeynep herkeste var yani düşündüm geçen çevremde yeni doğanlarla aynı okula sınıfa düşerse 4 Zeynep olacak 😂 oda benim çevremde olanlar sadece 😂

Lorayla aynı ismimiz benim sadece ikinci adım varda senlede aynımıydı abla 🥰

Evet zamansız isimler ikiside ama Zeynep herkeste var yani düşündüm geçen çevremde yeni doğanlarla aynı okula sınıfa düşerse 4 Zeynep olacak 😂 oda benim çevremde olanlar sadece 😂
Kız öyle deme. Benim kızım ortaokula geçti sınıfta sadece 2 Zeynep var. İlkokulda 1 taneydi. Bence artık herkes modern isim koyuyor o yüzden azalıyor. Ben eski isimlerden koydum 🤭

Back
X