• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar 🍉 🤲🏻

Screenshot_20251001-082218_Instagram.webp

Bugün gece doğru düzgün uyuyamadım. Gece 4 gibi biraz telefon karıştırayım dedim arkadaşın arkadaşın 3 yaşındaki oğlu vefat etmiş. Onu görünce uykum tüm kaçtı 4 ten beri sersem gibiyim
Allah'ım sabrını versin inşallah

İster istemez kapalı kaldığı için kötü kokuyor. O yüzden ben hep yıkarım dolaba yerleştirmeden
Aynen kısa programa atayım üç günlük iş çıktı başıma
O değilde ben eskiden kıyafetlerimi verebiliyor dum yaş aldıkça(38) bir değiştim hep laizm olur moduna gectim kızlar sizde oylemisiniz

Aynen kısa programa atayım üç günlük iş çıktı başıma
O değilde ben eskiden kıyafetlerimi verebiliyor dum yaş aldıkça(38) bir değiştim hep laizm olur moduna gectim kızlar sizde oylemisiniz

Zaten yıkanmış olan temiz şeylerse kokuyor diye yıkamayın kızlar giden suya günah. Havalandırın koku sıkın su kesintileri başkayan iller var Allah hayır etsin sonumuzu

Bugün gece doğru düzgün uyuyamadım. Gece 4 gibi biraz telefon karıştırayım dedim arkadaşın arkadaşın 3 yaşındaki oğlu vefat etmiş. Onu görünce uykum tüm kaçtı 4 ten beri sersem gibiyim
Allah sabırlar versin , hastamıydı :KK43:

İki gündür koşturmadayım ve hafif bir gripsel durumum vardı bugün sesim gitmiş.

Boynumun sıkıntısı geçmediği içim bugün tekrar dr gidiyorum mr isteyeceğim.
Kolum omuzum hepsi ordan da etkileniyordur. İptal süresi de geçti idare edicem artık zaten mr günü sonucu derken 20 günü buluyor

İki gündür koşturmadayım ve hafif bir gripsel durumum vardı bugün sesim gitmiş.

Boynumun sıkıntısı geçmediği içim bugün tekrar dr gidiyorum mr isteyeceğim.
Kolum omuzum hepsi ordan da etkileniyordur. İptal süresi de geçti idare edicem artık zaten mr günü sonucu derken 20 günü buluyor
Geçmişler olsun 🙏🙏🙏

Hor görme garibi bir nazarı vardır adaçayı falan yak gohla iyice evde gezdir
:KK51:
Ütü ve cilt bakımı...
Hımm..
Uçlarda örnekler 😄
Dengeledim diyosun.
Ütüden sonra kendimi ödüllendirem o vakit.
Beğendim bugun ödevi.

Back
X