Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım idare ediyoruz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl ikizleri vardı hamileydi
Yüzüne sabunu sür köpürt ablaönerisi olan varsa bir zahmet yazabilri mi ?
zaten yıkanacağım banyo sonrası yaparsam
Benim pek yaptığım bir uygulama, bakım yokkızlar Allah da sizi güldürsün gönülden diliyorum :)))
aynen benim 22 yaşında evladım var şükürler olsun :)
görevlere gelecek olursam akşam cilt bakımımı yapayım ama nasıl yapayım bilemedim..
önerisi olan varsa bir zahmet yazabilri mi ?
zaten yıkanacağım banyo sonrası yaparsam çok iyi olur ama nasıl bir bakım yapayım bilemedim
ütüm de var aslında onu da yapabilirim banyoya girmeden yapsam ne iyi olur..
akşam bir dwe arkadaşla buluşmam var.. 40 karpuz bir koltuk altına sığdırmaya çalışacağım bakalım
saat 01:00 a kadar vaktim var nasılsa
01 e kadar uyumuş olursam iyi sonrası sabah uyanmak biraz sarsıyor
bende iyiyim canım çok şükür , biraz rahatsızdım şimdi daha iyiyimAblacım idare ediyoruz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl ikizleri vardı hamileydi
benimde pek yok penyez duştan sonra aklıma gelirse nemlendirici krem sürüyorum okadarBenim pek yaptığım bir uygulama, bakım yok
Sabunla güzelce yıkayıp durularım
Bende o da yok ablabenimde pek yok penyez duştan sonra aklıma gelirse nemlendirici krem sürüyorum okadar![]()
![]()
daha iyi bakım ben de bilmiyorum zaten :))Yüzüne sabunu sür köpürt abla![]()
Ben özellikle duştan sonra gül suyuyla yüzümü silip nemlendirici sürüyorumzaten yıkanacağım banyo sonrası yaparsam çok iyi olur ama nasıl bir bakım yapayım bilemedim
Boşver iş güç halledilirBebek tüm gün huysuzluk etti ne uyudu ne bişi kisliklar ortalikta dışarda üç makina çamaşır serili toplayamadim yemek yapamadim strese de girdim uyuyaym en iyisi
Patlıcan yemeğe var yanına erişte yapmayı düşündümPazara gitmeden mutfağı topladım.
Buzdolabını sildim.
Mutfak yerini koridoru süpürdüm sildim.
Halılarını serdim.
Oğlumu uyuttum uzandım kaldım.
Yemek ne yapsam onu düşünüyorum.
Siz ne yaptınız yapacaksınız ne vardı![]()
Bi tek benim eşim mi karışmadı bu isim olayına acaba
Beğendim ve koydum
Zaten soyismini o veriyor![]()