- 13 Ağustos 2020
- 15.725
- 89.324
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski üyeyim ama yeni aktif oluyorum çok zaman oldu gelmeyeli ben de...Hoş buldum sedacim.hayalcim
Nasılsınız Kızlar
Hoş buldum
Sizde hoşgeldinizyenisiniz sanırım eğer nick değiştirmediyseniz eski üyemisiniz
Ben çok uzun zamandır burdayım bu yaz pek bu konuya giremedim ara ara yazdım.ciktim
Size hiç denk gelmedim![]()
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et yiğitlenip yaparım diye sakın kendini yormaOrtopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.
Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler![]()
çiceğim bonusum
Hoşgeldin.Günaydın mutlu haftalar
Herkes iyimi benim işler çok yoğundu bahçe isim bitti sayılır kışlık hazırlıklar bitti şükür
Köklü ev temizliğine başlıyorum bugün halıları yıkaya vericem gelip alacaklar bekliyorum
Sizler nasılsınız sağlık sıhhat inşallah herşey yolundadır kızlar canlar ❤⚘
❤
Eki Görüntüle 3654065
geçmiş olsun canım temiz çıkar inşallah sonuçlarınGünaydın
Bugün meme kontrolü için hastaneye geldim. Bakalım sonuçlar ne olacak? Dualarınıza talibim.
bacım sular ben dağıldım toplanamıyorum![]()
penyez ben medipol hastanesine gitmiştim , hemen fizik verdiler bana bekletmediler ,Ortopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.
Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler![]()
Geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallahGünaydın
Bugün meme kontrolü için hastaneye geldim. Bakalım sonuçlar ne olacak? Dualarınıza talibim.
Devlet hastanelerinin fizik bölümü çok yoğun oluyor maalesef hep böyle tarih veriliyorOrtopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
aaa İzmit te çok yakınlarım var benim :)
İzmit'te yürüyüşteydim
İşlerimi toparlayıp, sizleri okuyacağım![]()
Amin canım inşallah hepimizin niyetini de aminHoşgeldin.
İşin gücün rastgelsin Pareciim![]()