• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🍉

1000094721.webp

Hoş buldum sedacim.hayalcim
Nasılsınız Kızlar 💕🌹

Hoş buldum 🌹
Sizde hoşgeldiniz😊 yenisiniz sanırım eğer nick değiştirmediyseniz eski üyemisiniz

Ben çok uzun zamandır burdayım bu yaz pek bu konuya giremedim ara ara yazdım.ciktim
Size hiç denk gelmedim😊
eski üyeyim ama yeni aktif oluyorum çok zaman oldu gelmeyeli ben de...

yeniden olmak çok güzel

çok teşekkür ederim :):KK200:

Ortopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.

Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler :KK51:
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et yiğitlenip yaparım diye sakın kendini yorma 😔

Günaydın mutlu haftalar 🌺💕🌺💕🌺😍🥰🌺🥰🌻💕🌻

Herkes iyimi benim işler çok yoğundu bahçe isim bitti sayılır kışlık hazırlıklar bitti şükür

Köklü ev temizliğine başlıyorum bugün halıları yıkaya vericem gelip alacaklar bekliyorum

Sizler nasılsınız sağlık sıhhat inşallah herşey yolundadır kızlar canlar ❤💕🌺🌻🥰😍😇🌺🌹😇😘🌺😍😍🌻💕

Eki Görüntüle 3654065
Hoşgeldin.
İşin gücün rastgelsin Pareciim🤩

Tam iyileşmedim boğazım bi garip ama kötü de değilim diye havuza gittim dönüşte fiziğe.

Otobüste geliyorum tutunmuşum baktım gıdıklanıyorum fizikten bi teyze parmağımı okşuyo iyi kendimi tuttum da patlamadım orda :confused:

Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.

Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler :KK51:
penyez ben medipol hastanesine gitmiştim , hemen fizik verdiler bana bekletmediler ,
ordada 1 aya kadar ücretsiz oluyo yakınlarında varsa birde oraya git istersen
nisana kadar çok var daha

Devlet hastanelerinin fizik bölümü çok yoğun oluyor maalesef hep böyle tarih veriliyor

Back
X