• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Nisan baya uzak banada tomografi için 23 ekimi verdiler Dr ye gittiğim tarih 3 eylüldu düşün artık
Kronik rahatsızlıklar için özel ücret almıyor devlet karşılıyor bide özele bak istersen
Çok uzakmış ya 😢
Evet tarih neden geç ??

penyez83 penyez83
MssPARE MssPARE ❤️❤️ görmüyordum ne zamandır nasılsın?
penyez83 penyez83 çok geçmiş olsun ablaam. o tarih niye öyle yaa şifa olacaksa da gecikir ki tovbee
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et yiğitlenip yaparım diye sakın kendini yorma 😔
penyez ben medipol hastanesine gitmiştim , hemen fizik verdiler bana bekletmediler ,
ordada 1 aya kadar ücretsiz oluyo yakınlarında varsa birde oraya git istersen
nisana kadar çok var daha
Devlet hastanelerinin fizik bölümü çok yoğun oluyor maalesef hep böyle tarih veriliyor
yuhh hangi hastane bu ? Nisan 2026 ne demek ya ?

Hepinize teşekkür ederim sağolasınız ❤️ alıntı yapamadığım varsa kusura bakmayın

Devlet hastanesi, yoğunluk var demek ki o tarihe verdiler. Özele gitmeyi düşünmüyorum. Evde verilen kağıda göre hareketleri yapicam nasipse.

umut uyandı.
Onu doyurdum.
Oyuncak oynadı .
Mutfağa girip yemek yaptım.
Sofra hazırladım.
Nasıl olsa eşim geldiğinde acıktım der
😃😀😄
ne mutlu anlar var ya..
okuyunca bu yaptıklarınızı o günlere gittim..
ben de aynen bebem uyanır karnını doyurur sonra babasının gelmesine yakın yemeğimi yapar beklerdim..
çalışmıyordum evdeydim.. aman yaa bir buruk oldum niyeyse
diyorlar ya anı yaşa çok ama çok doğru diyorar..çünkü giden zaman yaptıkların anların anıların bir daha hiç geri gelemeycek...

ne mutlu anlar var ya..
okuyunca bu yaptıklarınızı o günlere gittim..
ben de aynen bebem uyanır karnını doyurur sonra babasının gelmesine yakın yemeğimi yapar beklerdim..
çalışmıyordum evdeydim.. aman yaa bir buruk oldum niyeyse
diyorlar ya anı yaşa çok ama çok doğru diyorar..çünkü giden zaman yaptıkların anların anıların bir daha hiç geri gelemeycek...

Evet,
Sizinde tabi başınızdan geçmiştir .
🙂
Zaman çabuk geçiyor doğru.

Merhaba hamarat hanımlar
Sabah evi havalandırdim
Bebegin bakimlarini yaptım
Kahvaltı hazırlayıp bir komşumu çağırdım
Bulasiklari dizdim
Bebek bakımı aralarda
Üç kez çamaşır attım
Ortalığı sürekli topladım
Odanın iki tane ufak yazlık halısı vardı onları yıkadım
Evi cektirecem ama halim yok
Bebek uyanmadan ocağa yemek koyma telaşındayim
Aksma yemeğine sevdiğimiz bir ablayi cagirdim

oh miss ellerinize sağlık olsun.

bu arada saat 22:00 dan sonra makinayı çalıştırırsak elektrik faturalarında düşüşe geçiyormuş diye duyuyorum sıkça.. anlamadığım için bilmiyorum ama sizlerle de paylaşayım :)

oh miss ellerinize sağlık olsun.

bu arada saat 22:00 dan sonra makinayı çalıştırırsak elektrik faturalarında düşüşe geçiyormuş diye duyuyorum sıkça.. anlamadığım için bilmiyorum ama sizlerle de paylaşayım :)
Evet gece daha az yansıyor faturaya ama genelde yasaklanıyor sitelerde komşular rahatsız olur diye

Evet gece daha az yansıyor faturaya ama genelde yasaklanıyor sitelerde komşular rahatsız olur diye
alla alla bunu hiç duymadım... yani rahatsız olan gündüz de olur... makina bu ne yapsın çalıştıran susuturucu mu taksın.. gece çalışıp günlerce geç saatlerde makinasını çalıştıran evinin temizliğini hatta yemeğini yapanları biliyorum.. çok şükür hiç denk gelmedim duymadım da :)

Back
X