- 28 Ekim 2022
- 11.245
- 32.751
- 528
- 29
Kuru fasülyeNe yemek yaptın sedaaa
Pilav
maydanoz soğan biber piyaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru fasülyeNe yemek yaptın sedaaa
Hoşgeldiniz ⚘Merhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
HosbuldumHoşgeldiniz ⚘![]()
yok pare daha gelmedi aktarda bulamadım netten sipariş verdimpapatyamm Ablacığım çayı içmeye başladın mı varmı bir gelişme daha çok erken olsada
Cayın adını unuttum bak şimdi![]()
hoşgeldinizHosbuldum![]()
Burç söylemeniz lazım giriş içinMerhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Hahahaha ilahiBurç söylemeniz lazım giriş için
Hoşgeldiniz :)))
Ben bunu yine unuturumyok pare daha gelmedi aktarda bulamadım netten sipariş verdim
moringa çayı![]()
Hosbuldummhoşgeldiniz![]()
HosbuldummBurç söylemeniz lazım giriş için
Hoşgeldiniz :)))
Merhaba hoş geldinMerhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
HoşgeldinizMerhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Merhaba hoş geldin![]()
HosbuldumHoşgeldiniz
Şimdi oldıHosbuldumm
Hosbuldummay o ne kaçırmısım onu, boğa burcuyum, yarışmaya Ankara’dan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma basarılar diliyorum
![]()
HoşgeldinizMerhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Evet canım benimde akşam mümkün degildeSağol canım
Benim gündüz çalışabilmem şu an mümkün değil![]()