• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız 🌸 32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Hoşgeldiniz 🌷

Hosbuldum 🌸
:rolleyes: Hoşgeldiniz gundendi gundendi hanım.
🙂 nasılsınız ben antepten seda bir oğlum var 5 senelik evliyim.
Rahat olun zamanla bir düzen tutturursunuz.
Burda hem günlük hemde haftada bir ödevler veriliyor.
böyle bir sistem koyduk en son.
Hosbuldum efendim, ben de Ankara’dayım yeni taşındık buraya, yaa Allah bağışlasın 🥹 benim de 5 yaşında bir oğlum var. evlilik hamilelik annelik bitti düzenimi kurdum derken bambaşka bir yere gelince yine afalladım, inşallah öyle olur, biraz yer yabancılamaktan da içe kapandım sanırım. Üye olmadan önce de takip ediyordum konuyu buradaki arkadaşlık da çok güzel bir de ev düzeninden de ziyade, o yüzden çok mutlu oldum 🤭
Hosbuldumm 🌸

Yarın eşim uzun bir sınava girecek o nedenle biz çoluk çocuk teyzemde kalacağız bir gün. Haftasonu işlerimi yapamayacağım için bugün epey sıkıştırdım her şeyi.

Ütü yaptım, çamaşır yıkadım bir tek beyazlar kaldı, sınava gireceği odayı düzenledim detaylı temizledim, banyoyu temizledim, evi süpürdüm, kendi işlerim vardı bi iki saat de onları hallettim, bir tek makine boşaltılacak ama onu da yarına bıraktım çok yoruldum..

🌸 06.00 kalkış namazdan sonra manevi saat yaptım
🌸 ev havalanıyor camları açtım
🌸 çamaşır mak. çalıştırdım
🌸 çay suyunu koydum
🌸 12 ye kadar işlerimi bitirip bebek mevlidine gideceğim

Herkese bereketli verimli bir gün olması umuduyla, kolay gelsin 💚

Günaydın ❤️
Mutlu haftasonları 🌸

1000095440.webp

Merhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız 🌸 32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..

Hoş geldin 🌸

🌸 06.00 kalkış namazdan sonra manevi saat yaptım
🌸 ev havalanıyor camları açtım
🌸 çamaşır mak. çalıştırdım
🌸 çay suyunu koydum
🌸 12 ye kadar işlerimi bitirip bebek mevlidine gideceğim

Herkese bereketli verimli bir gün olması umuduyla, kolay gelsin 💚
Sen bu hafta çok yoğundun ödev vermedin önümüzdeki hafta düşünür müsün?

dün bizim oranın pazarıydı , iş dönüşü eve çıkmadan pazar alışverişimi yaptım
hem kızıma hem kendime
kızıma 6 kg barbunya aldım buzluk için birazda domates,salatalık, meyve falan fazla bişe istemedi
kendim için bir sürü turşuluk aldım
1 büyük beyaz lahana , 3 kg yeşil domates, 2 kg biber , 1,5 kg kadar acur ve kelek , 1 kg kapya biber, havuç bunları karışık yapmayı düşünüyorum
3 kg da taze fasulye aldım onuda turşu yapıcam kereviz yaprağı aldım turşuların ağzına koymak için
inşallah güzel olurlar
4 demet kara lahana aldım sarma için
yarın keşkek yapmak istiyorum kızımın canı çekmiş ilk defa yapıcam tek başıma
bu hafta sonu çok işim var Allah yardımcım olsun :KK45: evde temizlikte yapmam lazım :KK12:

Günaydın kızlar 🌺💕🌹🌻😍😘🌺⚘⚘💕

Halılar dün gelecekti bugüne kaldı
Annem tutunsun diye duvara demir yaptırmak istedik onlarda bugün geliyorlar

Işler çok bugün insallah halılardan önce duvara demir yapacaklar erken gelirde duvardan dökülecek sivalar tozları once silerim

Ustalarla uğraşmak zor

dün bizim oranın pazarıydı , iş dönüşü eve çıkmadan pazar alışverişimi yaptım
hem kızıma hem kendime
kızıma 6 kg barbunya aldım buzluk için birazda domates,salatalık, meyve falan fazla bişe istemedi
kendim için bir sürü turşuluk aldım
1 büyük beyaz lahana , 3 kg yeşil domates, 2 kg biber , 1,5 kg kadar acur ve kelek , 1 kg kapya biber, havuç bunları karışık yapmayı düşünüyorum
3 kg da taze fasulye aldım onuda turşu yapıcam kereviz yaprağı aldım turşuların ağzına koymak için
inşallah güzel olurlar
4 demet kara lahana aldım sarma için
yarın keşkek yapmak istiyorum kızımın canı çekmiş ilk defa yapıcam tek başıma
bu hafta sonu çok işim var Allah yardımcım olsun :KK45: evde temizlikte yapmam lazım :KK12:
Kolay gelsin
Allah kolaylık versin abla👍💕

Benim usta eşim bi de
o zaman daha zor
benim eşimde usta ordan biliyorum evde yapılacak bi yer olduğunda 123888777 defa söylemem gerekiyo
yapması için :KK45: oğlumunda mesleği elektrik ama babasıyla inşaatlardada çok çalıştı elinden hepsi geliyo genelde o yapar eksikleri

Back
X