- 10 Kasım 2024
- 3.518
- 20.843
- 223
- 30
Koca olan ustayla uğraşmak daha zorBenim usta eşim bi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca olan ustayla uğraşmak daha zorBenim usta eşim bi de
aynen ben yoğunum ama bugün işteyimGünaydın hayırlı sabahlar
Bu haftasonu topic çok yoğun herkese topluca kolay gelsin işiniz rast gitsin inşallah![]()
Yetişir inşallah olmadı haftaiçine yayarsınaynen ben yoğunum ama bugün işteyim
yazdığım işleri yarın yapıcam inşallah yetiştirebilirim![]()
Kolay gelsinBen halılarımı seremeden evde boya işine başladık. Depremden kalan hasarlar tamir ediliyor kuruması zımparası boyası ne zaman biter bilmem![]()
Önemli bir durum olmaz inşaAllah ablaBilgisayarım bozuldu açılmıyor
Sabah açtım bişeyi yoktu
1saattir deniyorum açamadım
Bilgisayarcıya götürücem, patronu aradım
Taksiyle git göster dedi inşallah önemli bişeyi yoktur ne zamandır yedekte almıyoruz![]()
en sevdiğim boya temizlik kokusu bitince rahatlarsın sitres etme bonusumBen halılarımı seremeden evde boya işine başladık. Depremden kalan hasarlar tamir ediliyor kuruması zımparası boyası ne zaman biter bilmem![]()
HoşgeldinizMerhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Estağfurullah canım benimEslinna canım kusura bakma farketmemişim çok geçmiş olsun
eve çıkmışsındır. nasılsın şimdi doktor ne diyor?
Amin,Teşekkür ederim penyezimBu hafta pek sık giremedim bende kaçırmışım senin mesajınla öğrendim
Eslinna çok geçmiş olsun canım Rabbim kalıcı şifalar versin
iyimisin şimdi nasılsın
![]()