• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler hanımlar iş yok diyip iş çıkaran insana ev hanımı denir 😴 ama gerçekten iş bitmiyor 😑 neyse sağlık huzur olsun bizde yapalım 🤲🏻
Buzdolabında bozacak çok limon vardı streçe sarınca bozmuyormuş deniyim dedim maydanozların bozmaması içi yaptığınız birşey var mı doğrayıp dondurucuya atıyorum ben ama şuan maydanoz temizleyecek hayat enerjim yok gibi bakalım 😂
Hiç sevmem maydonoz ayıklamayı, o kadar üşenirimki, doğradıkça elime yapışması, ayıramamak.. Doğramam daha iyi.
Allah affetsin, yeşillikleri israf ediyorum bazen ☹️
Hiç bilmiyorum ben de saklama yöntemi

Ben eve yeni geldim sabah bir çıktık dr ye

Tahliller röntgenler kemik sayımı o bu derken
Ayaklarımı hissetmiyorum
Yoruldum

Daha da yemek yok ne yapsam bilmiyorum

Yarın fiziğe başlıyoruz annem için 30 seans sabah 9 12 arası bazı günler 11 de bitecekmiş

Toplam 2 aya yakın her gün gidilecek....

Temizlik bitti bahçe isleri bitti artık dinlenecem diyen bendim demi :KK43: :KK61:
Hayy ben o diyen dileme isot süreydim :sopa::KK67:

Ben eve yeni geldim sabah bir çıktık dr ye

Tahliller röntgenler kemik sayımı o bu derken
Ayaklarımı hissetmiyorum
Yoruldum

Daha da yemek yok ne yapsam bilmiyorum

Yarın fiziğe başlıyoruz annem için 30 seans sabah 9 12 arası bazı günler 11 de bitecekmiş

Toplam 2 aya yakın her gün gidilecek....

Temizlik bitti bahçe isleri bitti artık dinlenecem diyen bendim demi :KK43: :KK61:
Hayy ben o diyen dileme isot süreydim :sopa::KK67:
Geçmiş olsun pare ♥️
Gerçekten çok yoruluyorsun rabbim yardımcın olsun inşallah 😘

Selamlar kızlar
Sabah eşimle cocukları bıraktık hastane randevusu vardı ona gittik sende gel dedi niyeyse bilmiyorum 🙈
Bel fıtığı varmıs fizige yönlendirmisti fizik tedavi sırasıda 3 4 ayda anca gelirmis penyez83 penyez83 sana dedikleri gibi beyin cerrahına cıksan ameliyat der direk dedi zaten onu hic istemiyoruz
Sonra beni arkadaşıma bıraktı kahvaltıya oraya gittim
Eve geldim bi saat ders calıstım
Meteyi aldım okuldan banyo yaptırdım yemegini yedirdim
Ardanın hastane randevusu vardı alerji ilacını yazdırmaya gittik gidince kan degerlerinede baktırıyım dedim Meteye de hemen bi sıra aldım ikiside kan verdi bide ardayı endokrine yönlendirdi yaşıtlarına göre kilosuda düsük boyuda orayada baska gün götürcem hormonlarına bakılacak
Hastaneden sonra markete uğradık biraz parkta oynadılar eve geldik
Yemek yok sandvic yapıp yicez artık bugun böyle olsun
Yarında kendime randevu aldım kan degerlerime baktırmak icin
Efser Efser senin sayende hatırlatma yapmıs oldun cocuklarıda aradan cıkardım 🙈

Hayırlı günler hanımlar iş yok diyip iş çıkaran insana ev hanımı denir 😴 ama gerçekten iş bitmiyor 😑 neyse sağlık huzur olsun bizde yapalım 🤲🏻
Buzdolabında bozacak çok limon vardı streçe sarınca bozmuyormuş deniyim dedim maydanozların bozmaması içi yaptığınız birşey var mı doğrayıp dondurucuya atıyorum ben ama şuan maydanoz temizleyecek hayat enerjim yok gibi bakalım 😂
valla maydonozu şöyle duydum
kurutma var ya döndüre döndüre döndürdüğümüz işte onun içinde 15 gün kalabiliyormuş bozulmadan
ben daha denemedim ama mutlaka deneyeceğim
maydonoz alınca :)
lümonu da deneyeceğim sağol

Bayılırım bulaşık yıkamaya üst üste dizmeye
Bende bi tuhaflık var sanırım 🙈
ENfeksiyon gibi bir şey yok değil mi?
Bişey çıkmadı bonusum. Asıl o sinirimi bozuyor bişeyim yok amailk zamandan beri ağrım var. Çok şükür bulantım bile çok azıcık olmuştu. Bi tadını çıkaramadım.
Geçmiş olsun limonsuz Allah şifalar versin
Amin sağol abla ❤️
Eşim bu fikri sevmedi 😂

Bende bi tuhaflık var sanırım 🙈

Bişey çıkmadı bonusum. Asıl o sinirimi bozuyor bişeyim yok amailk zamandan beri ağrım var. Çok şükür bulantım bile çok azıcık olmuştu. Bi tadını çıkaramadım.

Amin sağol abla ❤️

Eşim bu fikri sevmedi 😂
O yıkayacaksa problem yok niye sevmemis😂

Anladım canım geçici bi dönem sıkma canını uyumasa Mete uyumazdı cok sükür düzeldi düzeliyo uykuları 💐 sabah erken kalkması hariç 🙈

Bende keçiörendeyim. Kaç yaşındaydı yavrunuz
Ay güldüm burç mevzusuna biz her gelenle bi açıyoruz bu burç olayını yaş dogum günü 🙈
5 yaşına girecek aralıkta 🤍 bu ay anaokuluna başladık çok küçük geliyor hala ama cocuum benden daha kolay alıştı 🥲
Hoşbuldumm 🌷
Pazartesi günü ödevi

🌻 dolap üstlerinin tozunu almak
🌻 detaylı evi süpürmek

@Bonus bonusum
hafta sonuna kadar sabahları yazarım ödev
Ödevlerim tamam, oğlanın dolabının üstü kaldı bi tek çok üşendim bugün onu da yapmaya..
Sağol canım. Ağrılarım hiç geçmiyor ya anlamadım gitti. Dediğin gibi kasıklara baskı oluyor ayakta durup yürüyünce. Benimki sık sık oluyor.
Çok geçmiş olsun 😔

Sabah erkenden çıktım bugün oğlanı okula bıraktıktan sonra dışarda da işlerim vardı, eve gelip koştur koştur işlere bakmaktan anca aktif olabildim.

Bugün evi süpürdüm, dolapların tozunu aldım, ütümü bitirdim, çamaşır yıkadım, yemek hazırlama mutfak toplama seansı da bitti, yarın sabah da dışarıda olacağım için şimdiden yarının yemeğini de koydum fırına, çayımı demleyip keyif yapmaya hazırlanıyorum 🌷

5 yaşına girecek aralıkta 🤍 bu ay anaokuluna başladık çok küçük geliyor hala ama cocuum benden daha kolay alıştı 🥲

Hoşbuldumm 🌷

Ödevlerim tamam, oğlanın dolabının üstü kaldı bi tek çok üşendim bugün onu da yapmaya..

Çok geçmiş olsun 😔

Sabah erkenden çıktım bugün oğlanı okula bıraktıktan sonra dışarda da işlerim vardı, eve gelip koştur koştur işlere bakmaktan anca aktif olabildim.

Bugün evi süpürdüm, dolapların tozunu aldım, ütümü bitirdim, çamaşır yıkadım, yemek hazırlama mutfak toplama seansı da bitti, yarın sabah da dışarıda olacağım için şimdiden yarının yemeğini de koydum fırına, çayımı demleyip keyif yapmaya hazırlanıyorum 🌷
Aa benim kücük oglanla yaşıt nerdeyse benimkide martta 5 olacak oda gidiyo anaokuluna yaa bende hic üzülme olmadı okula gittigi icin bende mi sorun var 😂 dört gözle bekledim gitmesini hatta suan diyorum ki keske tüm gün yazdırsaydım asla yettigini düsünmüyorum. Tabi okuluda seviyo sevmese böyle düsünmezdim arkasına bile bakmıyo kapıdan girerken kosa kosa gidiyor

İyi akşamlar ❤️

Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın 🤲🏻

bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah 🤲🏻

İyi akşamlar ❤️

Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın 🤲🏻

bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah 🤲🏻
İnşallah temiz çıkar 🤲

Back
X