- 8 Aralık 2011
- 45.938
- 168.052
- 798
hiç görmedim etrafımda öyle erkek
keşke kocamda rahatsız olsa lazere başlasa tüy döke döke evi şey götürüyor onun yüzünden
![]()

bakımlı olmayı severim ama bizi darlamasa iyi

hep enleri yaşarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç görmedim etrafımda öyle erkek
keşke kocamda rahatsız olsa lazere başlasa tüy döke döke evi şey götürüyor onun yüzünden
![]()
afiyet olsun
Evde her türden insan var demekki sizingelin hanım için git diyeyim
bakımlı olmayı severim ama bizi darlamasa iyikızlarda tam tersi pit pazarından ver giyerim der
hep enleri yaşarım![]()
hemide en uçlardan kurban olam Allahım Normal bir tür vermemişEvde her türden insan var demekki sizin![]()
Doğum günü kutlu olsun niceleri sağlıklı mutlu huzurlu yılları olsun yavrununBenim de ortancanın doğum günüsü yüce teraziler bitmediler 2 aydır![]()
İş edicem 1 saat süre tutup
![]()
Allah kolaylık versin Efsercimm, çok zor gerçekten nasıl yetişiyorsun bu kadar çamaşıra, dağınıklığa bari toplasa...bugün spor günü eve gelecek üzerini gitmek için değişecek yanına ayrı kiyafet alacak sonra gelip banyonun ..........
sonra beyim pijamarınıda değişecek
sonra spor sonrası yulafını meyvesini yiyip mutfağı........
1 evden sabah çıkarken kiyafet
2 gelecek spora giderken ayrı bir kiyafet
3 spordaki kiyafet
4 pijamarıda değişecek
alan yaşadıben geline gelmeden bunun bakımına talipsen gel derim ancak
çok dolmuşum bana çarpan terazi
sağlık olsun artık![]()
Arkamı toplayıp temizleyen biri olsaydı bende böyle terazi olurdumbugün spor günü eve gelecek üzerini gitmek için değişecek yanına ayrı kiyafet alacak sonra gelip banyonun ..........
sonra beyim pijamarınıda değişecek
sonra spor sonrası yulafını meyvesini yiyip mutfağı........
1 evden sabah çıkarken kiyafet
2 gelecek spora giderken ayrı bir kiyafet
3 spordaki kiyafet
4 pijamarıda değişecek
alan yaşadıben geline gelmeden bunun bakımına talipsen gel derim ancak
çok dolmuşum bana çarpan terazi
sağlık olsun artık![]()
21 canım sorun orda yetişemiyorumAllah kolaylık versin Efsercimm, çok zor gerçekten nasıl yetişiyorsun bu kadar çamaşıra, dağınıklığa bari toplasa...
Kaç yaşında evladın?
Hep duam ciddi anlamda valla geline bu konuda eziyet etmesin diyorum umarım gençlikti geldi geçti derizArkamı toplayıp temizleyen biri olsaydı bende böyle terazi olurdumşaka maka Allah yardımcın olsun
Sevince düzelir kıyamaz belki karısına kötü düşünmeHep duam ciddi anlamda valla geline bu konuda eziyet etmesin diyorum umarım gençlikti geldi geçti deriz bir iki üç derken bırakır kaçar![]()
inşallah yazdığımıda sildim büyük sözüme tövbe AllahımSevince düzelir kıyamaz belki karısına kötü düşünme
Pare fizikten sonra dinlenmen lazım,kendini yormaHerkese Hayırlı haftalar⚘❤
⚘
Fizik tedaviden herkese Gunaydin
Ben eve gidince nereyi fosurdaticam(çok zor yazdım bu klavye ömrümü yedi )bilemiyorum
Ev aldı başını gitti haftasonu malum evin her yeri iş beni bekler
Temel reis gibi ıspanak yesem yine bana enerci lazim
Herkese kolay gelsin
Eki Görüntüle 3661397
Ay bunu görmeden bugun banyoyu temizlemistimEki Görüntüle 3661352
Bugünün Ödevi
️Banyolarımızı foşurdatıp.
️Banyo dolaplarını düzenleyelim.
Bonus
@penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Seda_2727
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@Aysen
@_okyanus
Hepimize kolay gelsin
![]()
Nice güzel yaşları olsun inşallahGünaydın
Dün oğlumun doğum gününü yaptık iki gündür bakamadm inşallah herkes iyidir![]()
Şifa olsun parişimHerkese Hayırlı haftalar⚘❤
⚘
Fizik tedaviden herkese Gunaydin
Ben eve gidince nereyi fosurdaticam(çok zor yazdım bu klavye ömrümü yedi )bilemiyorum
Ev aldı başını gitti haftasonu malum evin her yeri iş beni bekler
Temel reis gibi ıspanak yesem yine bana enerci lazim
Herkese kolay gelsin
Eki Görüntüle 3661397
Gir canım özletme kendiniEvet giremiyorum gerçekten çok yoğun geçiyor günlerim elime alınca girebilirim aslında o zaman da ne bileyim wp insta bakıp çıkıyorum
Ama özledim buraları bana gerçekten etkisi oluyormuş daha iyi farkediyorım son günlerde
Yine yazmak istiyorum inşallah yazarım![]()
Çok mantıklı olmus insan o kadar gelmeyince yazarkende üseniyo kac gündür okumuyorum ne var ne yok acaba diyegelemiyorum diye 2 3 gunluk stok yaptım size![]()