- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen zaten 43 kilo ve hamile değil miydinAy 15 dk ancak yapabildim yüreciğim dayanmadı fenalardayım![]()
Kız bu kadar olur. Aklımdan geçtin bugün. Tam da dondurma yerkenYaa yeni gördüm cook güzel olmuşeylulde insallah ben de katılırım
![]()
Yaaa öyle gelirim iste hem aklina hem mesajinaKız bu kadar olur. Aklımdan geçtin bugün. Tam da dondurma yerken![]()
Malesef olumsuzlukla sonuçlandı gebeliğimSen zaten 43 kilo ve hamile değil miydin![]()
Ya canım çok üzüldüm. Spor yap bence de mutluluk hormonu salgılatıyor bi de spor yapmak iştah açabilir kilo almak için de tavsiye edenler var diye duymuştumMalesef olumsuzlukla sonuçlandı gebeliğim![]()
Canım çok iyi spor yapılmışNegom ilk videodaki sporumu yaptım, ona ek 14*5 mekik yaptım :)
Kahvaltıda yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık ceviz, az ekmek. Öğlen bişey yemedim kahvaltıyı geç yaptım zaten. Akşam birkaç kaşık makarna yedimyoğurt yedim. 2 ltre su içiyorum günde.
Nego
Böyle kaçamakları akşam değil de gün içinde yersen daha iyi olurAma biraz dondurma yiyesim var![]()
15 dakika da yeter sıkı spor zaten o videoAy 15 dk ancak yapabildim yüreciğim dayanmadı fenalardayım![]()
Canım spor olarak eklediğim videoyu yapıyorsun değil mi?12 Temmuz
Sabah bir küçük cevizli sucuk kavun peynir 2 yumurta
Saat 13.39 yarım kurabiyeVe
![]()
Yumurtalı Mantar
Akşam yemeği birkaç kaşık fırında biberli ekşimik çekirdek
1,5 lt su
Spor 120 puan
Her zaman beklerim seniYaa yeni gördüm cook güzel olmuşeylulde insallah ben de katılırım
![]()
Süpersin sen12 dakika koştum videomu yaptım üstüne de bi sürü adım attım![]()
Tamam canım bu hafta öyle yap sen, tabloya eklemem dönünce eklerim seniGünayydınnn ❤❤
Negom çok ufak bi yerde kalıyoruz inan lesli yapacak yer yok. Yürüyüş yapsam olur dim?
Hem cigabaytımda dayanmaz lesliye![]()
Günaydın harikasınGünaydın spor u yaptım kahvaltı yapmaya gidiyorum inşallah 1 kilo yemem yine![]()
Leslie 30 günlük | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba |
![]() | + | + | + | + | + | ||
![]() | + | + | |||||
C Calcifer | + | + | |||||
![]() | + | + | + | + | |||
![]() | + | + | + | + | + | ||
![]() | + | + | + | + | |||
![]() | + | + | + | ||||
![]() | + |