İşte benim sonuçlar:
1.5 ayda,
Göğüsten 8 cm,:teytey:
Belden 13 cm,şutarafagitti
Kalçadan 8 cm,:hooray:
Basenden 5 cm :dance: kaybettim.
canim sen neler yapiyorsun ki cok eminsin
hani özel biseyse bizde yapalim
Selii ben sporu cok istekle yapiyorum da su bogazimi tutmayi bir turlu beceremiyorum ya :1no2:
NAsil bir diyet yaptin ki sen bu kadar cok inceldin ?
Ayrica
Evet canım şu regli iyice bitsin ondan sonra ölçmeye başlayacağım. Şu an vutum çok şiş en sağlıklısı normale dönünce ölçmek. Bu arada sadece bir gün bıraktım. Şimde gene devam ediyorum. 25 dakikaya çıkardmı ardındanda mekik çekip biraz müzik açıp dans ediyorum deli gibi :) ama sanki şimdiden göbek çevrem sıkılaşmaya başladı gibi önceden pek cıvıktı :)
selicim sein boyun kilon kaç canım..bide hangi bedenden kaça düştün???
belden 13 cm süper bişi yaa
bende şbatta aldım ölçülerimi martta başladım....
belden 6cm
göbekten11 cm
basenden 8cm
bacaktan 5cm inceldim zaten hedefim buydu sadece balimden 1-2 cm daha incelmek istiyorum..fazlasıda göz çıkarmaz hani
Seliiii Eminmisin Bende 1,59 Um 58 Kiloya Geldiğimde De Hala 40 Mi Giyicem şimdi Ben Aaaaaaaaaaa Hayallerim Suya Düştü Amaaaaaaaaaa
selicim sana zahmet deneme maksadı ile de olsa bir girişimde bulun... valla ben 58 geldiğimde durmayı planlıyordum ki 38 bedene girerim die düşünmüştüm... yok şuan 40 değilim ama bazı 40 lara giriyorum 61-60 civarı 40 olurum die düşünmüştüm ben
yaa evet zayıflamanın en iyi yolu spor aslında ama işte benim gibi üşenenler vrsa eziyet geliyo sporrr((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?