Düzenli yemek (saat olarak) kilo verdirir mi, aldırır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dontt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dontt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
323
2
46
Ankara
Evet uzun zamandır düşünüyorum bazı arkadaşlarım düzenli olarak yemek yemenin kilo aldırdığını söylüyor bense tam tersi diye biliyorum, nedir bunun doğrusu? Örneğin ben sabah 9-10 arası kahvaltı 15-16 arası öğlen 18-19 arası akşam yemeğimi yiyorum her günüm böyle aksatmadım hiç bi zaman, doğru mu yapıyorum..

Birde kaçta uyuyup kaçta kalkmalıyız? Ben akşam 11-12de uyuyup 8-9 gibi kalkıyorum

Son düzenleme:
doktorum bana 8de kalk 8.30da kahvaltini yap 11de. ara 1de ogle yemegi 4de ara 7de aksam yemegi ye dedi duzenli yemek kilo verdirir tersi oldu takdirde duzensiz beslenmis olursunuz daha cok yersiniz saatler onemli

Evet uzun zamandır düşünüyorum bazı arkadaşlarım düzenli olarak yemek yemenin kilo aldırdığını söylüyor bense tam tersi diye biliyorum, nedir bunun doğrusu? Örneğin ben sabah 9-10 arası kahvaltı 15-16 arası öğlen 18-19 arası akşam yemeğimi yiyorum her günüm böyle aksatmadım hiç bi zaman, doğru mu yapıyorum..

Birde kaçta uyuyup kaçta kalkmalıyız? Ben akşam 11-12de uyuyup 8-9 gibi kalkıyorum

ara öğün koymalısın diyetine.meyve,kuruyemiş vb

ara öğün koymalısın diyetine.meyve,kuruyemiş vb

Ben kilolarımı verdim şuanda korumaya çalışıyorum yani tam diyette değilim. Ara öğün olarak günde bir defa istediğim bir şeyi yiyorum bu kuruyemiş, abur cubur, hamur işi falan olabiliyor vazgeçilmezim oldukları için (asitli içecekleri ve çekirdeği bırakabildim sadece) bırakamadım ölçülü yemeye çalışıyorum..

17 yaşındayım kaç saat uyumam gerekli acaba? Az veya fazla uyku da kilo aldırıyor 8-9 saat uyuyorum doğru mu yapıyorum?

Back
X