kızlar selamlar... benm adetlerim genelde düzensiz olurdu yani 1.5 ayda 1 ya da 2 ayda 1 .. ama evleneli 4 aydır falan düzenli oluyodum. Bu ay bi iki kez korunmadan ilişki yaşadık.. 2 aydır da adet olamadım. 4-5 kez idrar testi yaptım ama negatif.. çarşamba günü doktora gitcem ama yine de size de danışayım dedim.. tek belirti göğüste dolgunluk ve ağrı var. yaklaşık 2 haftadır böyle. adet olurum die bekliyodum ama o da olmadı. adet düzensizliği olnca nası anlıcaz biz gecikmeyi ya:44: ve ilişkiden ne kadar sonra idrar testi sağlıklı sonuç verir acaba??? ilk 1 ay hiç belirtsz hamile oldğunu anlamayan oldu mu mesela? çok soru sordum ama , cahilliğime verinteşekkrler şmdiden
canım.. bende duzensız adet oluyorum. bende 8 aylık evlıyım bende aynı sekılde duzensız oluyordum doktora gıttım bende gebelıkten suphelenıyordum ama testler negatıftı... neyse doktor bana gebelıgın benım ıcın zor oldugunu soyledı sımdı 5 aydır haplarla duzenlı adet oluyorum. dıcem su kı sakın aksatma mutlaka doktara gorun..... oda adet olmadıgın ıcın vıcudun tepkı verıyodur.. ıdrar testı de kesın adetınden bı gun gecmesı gerekıyo denılıyo sen duzuensız oldugun ıcın oncelıkle bu soruna cozum bulman lazım once duzenlenmelı yanı daha sonra o zaman oturur hersey yerıne ...
sağol canım.... ya zaten sadece 2 kez korunmadan ilişkiden de hemen hamile kalabileceğime pek ihtimal vermiyorum ama, yine de son 4 aydır düzenli olurken bu ay böyle gecikme yaşamam ve göğüs ağrılarım şüphelendirdi... ne ilacı kullanıyosun doğum kontrol hapı mı canım???
sağol canım.... ya zaten sadece 2 kez korunmadan ilişkiden de hemen hamile kalabileceğime pek ihtimal vermiyorum ama, yine de son 4 aydır düzenli olurken bu ay böyle gecikme yaşamam ve göğüs ağrılarım şüphelendirdi... ne ilacı kullanıyosun doğum kontrol hapı mı canım???
yok adet olmam ıcın hap verdı sımdıkı kullandıgım tarlusal dıe bı hap ıcıyorum tam yumurtlama gununde bı hafta ıste sonra adet oluyoama banada zor dedı doktor hap ıcmezsen hıc duzenlı adet olamazsın dedı
E hamilesin o zaman. Kimyasal gebelikte önce testler pozitifken sonraki günlerde negatif çıkıyor ve regl oluyorsun. Dış gebelikte ağrın sızın çok olur. Bence kan testi yaptırıp bunun sonucuna göre ultrasona gir canım. Hayırlı olsunkızlar akşam test yaptım 2 kez ve ikisinde de pozitif çıktı... iki çizgi de gayet belirgin... kimyasal gebelik ya da dış gebelk falan da olabilişyomuş? onlarda ne gibi bi belirti oluyo???
Canım kan testi yaptırdım dun.yarın sonucunu alcam.çok heycanlıyım.E hamilesin o zaman. Kimyasal gebelikte önce testler pozitifken sonraki günlerde negatif çıkıyor ve regl oluyorsun. Dış gebelikte ağrın sızın çok olur. Bence kan testi yaptırıp bunun sonucuna göre ultrasona gir canım. Hayırlı olsun
Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur canım... Paylaş bizimle olur mu? Merak etmeyelim :)Canım kan testi yaptırdım dun.yarın sonucunu alcam.çok heycanlıyım.
Paylaşcam mutlaka.hayırlısı olsun İnşallah.dua et benim için olur mu?Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur canım... Paylaş bizimle olur mu? Merak etmeyelim :)
Tabiki bütün dualarım seninle. Umarım sağlıklı mutlu bir hamişlik dönemi geçirirsin canımPaylaşcam mutlaka.hayırlısı olsun İnşallah.dua et benim için olur mu?
Sonucumu aldım negatif.beta hcg 1.20 çıktı. Ama çok erken test yaptirmissin dedi Dr.Tabiki bütün dualarım seninle. Umarım sağlıklı mutlu bir hamişlik dönemi geçirirsin canım
Canım idrar testleri pozitif çıkmıştı ama bence birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır. Böyle olup ta sonradan hcgsi yükselenleri çok okudum burada. Doktor erken dediyse erkendir... Hayırlısı ne ise o olsun canımSonucumu aldım negatif.beta hcg 1.20 çıktı. Ama çok erken test yaptirmissin dedi Dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?