Düzensiz beta artışı tecrübesi olanlar help please 🙏🏻

Çok geçmiş olsun sizin için her şey çok güzel olsun umarım beklendiğiniz gibi olur

Kanamanın baslaması iyi ama bazen kanamaya rağmen düşmüyor. Takibi bırakmayın lütfen

Merhaba beta 29 Eylül 219 çıktı 2Ekim Beta 32 çıktı öğlende kanamam başladı kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı bende çok korktum dış gebelikten ama kanama olunca anladım inşaAllah sağlıklı bir şekilde ilerleyen bir gebeliğimiz olur size de geçmiş olsun dilerim

Kimyasal gebelikmiş , normalde kimyasal böyle yükselmiyormuş ama doktor genelde bu artış dış gebeliktir dedi neyse ki degilmis

Keseniz var mıydı
Hayır betam 500 lerde kaldi , sanırım kese boş olunca o boş gebelik oluyor kimyasalda kese oluşmadan kendi kendine sonlanıyor ve vücuttan atılıyor

Hayır betam 500 lerde kaldi , sanırım kese boş olunca o boş gebelik oluyor kimyasalda kese oluşmadan kendi kendine sonlanıyor ve vücuttan atılıyor
Merhaba, sizle çok benzer gitmişti değerlerim, benim de 380-400 arasında kaldı en son. Fakat regl/kanama sonrası değerim düşmedi maalesef. Rahim tamamen normal inceliğine dönmüş ama değerim hala 400 civarı çıkınca bugün MTX iğne yapıldı maalesef benim de. Sizin kimyasal olmasına çok sevindim, çok zor bir süreçti, bunla geçmiş gitmiş olur inşallah. Değeriniz düştü mü? Sevgiler

Evet dün 15 ti pazartesi tekrar vereceğim sıfırlandı mı diye size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…