- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
Hanımlar ilk kan değerim 5,81 di 4 gün sonra tekrar kan verdim 37,2 oldu 2 gün sonra tekrarladım 43,7 oldu bu şekilde olup sağlıklı gebelik elde eden varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk değerim sağlık ocağında diğer ikisi aynı sağlık kurumunda yapıldıHepsi aynı sağlık kuruluşunda mı yapıldı? Fark olabiliyor çünkü farklı yerlerde yapıldığında.
Gecikmenin 5.gunuKac gun gecti veya gectimi
Saglıklı bir gebelik gibi durmuyor muhtemelen kimyasal ile sonuçlanacak umarım düzelir yada lavobatuvar hatası falandır ınsallahGecikmenin 5.gunu
Canım sonuç ne oldu ?Hanımlar ilk kan değerim 5,81 di 4 gün sonra tekrar kan verdim 37,2 oldu 2 gün sonra tekrarladım 43,7 oldu bu şekilde olup sağlıklı gebelik elde eden varmi
Pazartesi 87 bugün yine 87 beta sonucum sabit kaldı yarın tekrar bakilcak lekem geliyor hafiften kimyasal yada dış gebelik dedi doktor yarınki sonuca göre net bişey söylerim dedi hakkımızda hayırlısıCanım sonuç ne oldu ?
Hayırlısı oksun benimde cuma 27.37 pazar 38.47 çıktı yarın gideceğim doktora bendePazartesi 87 bugün yine 87 beta sonucum sabit kaldı yarın tekrar bakilcak lekem geliyor hafiften kimyasal yada dış gebelik dedi doktor yarınki sonuca göre net bişey söylerim dedi hakkımızda hayırlısı
Gittin mi canım sonuç nedirHayırlısı oksun benimde cuma 27.37 pazar 38.47 çıktı yarın gideceğim doktora bende
Gittim canım 13 e düşmüş değerim kimyasalmış yine geçen ay da böyle oldu bı kaç ay ara verin dediGittin mi canım sonuç nedir
Kimyasaldan sonra gebe kalma ihtimali daha yüksek diyolar doğru muGittim canım 13 e düşmüş değerim kimyasalmış yine geçen ay da böyle oldu bı kaç ay ara verin dedi