Birbirimiz için dua edelim kuzumBenzer durumdayim canim benimde önce 31 cıktı 2 gun sonra 43 cıktı. Maalesef doktor %90 sağlıksız dedi. Dış gebelik olabilir dedi . Yarin tekrar kan vericem.
Ayrica benimde bi tane düşüğüm var kalbi atıyordu kese vardi. Buda böyle olunca cok üzgünüm.
Insallah senin sagliklidir. Kendim icin umarim kimyasaldır diyorum . Allah yardimcimiz olsunBirbirimiz için dua edelim kuzuminşallah dış gebelik değildir
Canım merhaba , durumun nedirInsallah senin sagliklidir. Kendim icin umarim kimyasaldır diyorum . Allah yardimcimiz olsun
Kimyasalmis canim. Senin ne olDu durumun?Canım merhaba , durumun nedir
Değerler çok az artıyor hala muhtemelen kimyasal olucak ama dış gebelik olmasından korkuyorumKimyasalmis canim. Senin ne olDu durumun?
Reglin kac gun geçiktiDeğerler çok az artıyor hala muhtemelen kimyasal olucak ama dış gebelik olmasından korkuyorum
Canım reglim ortalama 5 gün falan geçti. Değerlerim ilk önce 7,03 iki gün sonra 29 , 4 gün sonra 59 çıktı ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok. Ara sıra hafif kramp oluyor bi kaç saniye sonra geçiyor. Bilmiyorum ama korkuyorumReglin kac gun geçikti
Değerlerin nasil
Kanaman lekelenmen var mi ??
Birde agrin var mi?
Benimde cok az artıyor insallah senindr kimyasaldir
Dış gebelik yasamadim ama genelde tek.taraflı agri oluyormuş sol kasik, sol bacak, sol omuz gibi mesela. Insallah kimyasaldır. Dua et Rabbine sığın. Bende senin gibi bekliyorum.Canım reglim ortalama 5 gün falan geçti. Değerlerim ilk önce 7,03 iki gün sonra 29 , 4 gün sonra 59 çıktı ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok. Ara sıra hafif kramp oluyor bi kaç saniye sonra geçiyor. Bilmiyorum ama korkuyorum
Doktorum hala bir şey demiyor bekleyelim 2 gün sonDa bir test daha ver dediDış gebelik yasamadim ama genelde tek.taraflı agri oluyormuş sol kasik, sol bacak, sol omuz gibi mesela. Insallah kimyasaldır. Dua et Rabbine sığın. Bende senin gibi bekliyorum.
Dr sana kimyasal olabilir falan demedi mi ? Dış gebelik mi dedi
Istersen bi doktora daha görün ben oyle yaptım. Ilki hemen kürtaja alalim dedi.Doktorum hala bir şey demiyor bekleyelim 2 gün sonDa bir test daha ver dedi
Bugün belli olucak sanırım bakalım olmazsa farklı bir doktora daha gideceğim Rabbim yardımcımız olsunIstersen bi doktora daha görün ben oyle yaptım. Ilki hemen kürtaja alalim dedi.
Dış gebelikmiymis acaba cunki dış gebelikte değerler o kadar düşük olmazBenzer durumdayim canim benimde önce 31 cıktı 2 gun sonra 43 cıktı. Maalesef doktor %90 sağlıksız dedi. Dış gebelik olabilir dedi . Yarin tekrar kan vericem.
Ayrica benimde bi tane düşüğüm var kalbi atıyordu kese vardi. Buda böyle olunca cok üzgünüm.
Betam yukselmeue devam etti 31 43 54 85 gibi sonra kanamam basladi. Bugün 50 ye düştü. Kendi özeldeki dr um kimyasal dedi. Betayı devlette yaptırdım bugun. Devletteki doktor Sol tüpte kese görünüyor dedi sok oldum.Dış gebelikmiymis acaba cunki dış gebelikte değerler o kadar düşük olmaz
Allah yardımcınız olsun benim de şuan benzer bı durumum var ilk 24 sonra 45 sonra da 37 çıktı 2 günde bir verilen kanda çıktı bunlar 37 den sonra yarın tekrar vericem cunki kanamam başlamadı ama sizin başlamış benim bildiğim kanama başlayınca kimyasal oluyor ama insallh oyledir haber verin mutlakaBetam yukselmeue devam etti 31 43 54 85 gibi sonra kanamam basladi. Bugün 50 ye düştü. Kendi özeldeki dr um kimyasal dedi. Betayı devlette yaptırdım bugun. Devletteki doktor Sol tüpte kese görünüyor dedi sok oldum.
2 gun sonra tekrar kan vericem. Düşmeye devam ederse kimyasal yükselirse dış gebelik diyeceğiz. Tam net bisey yok ama dış olsaydi bu kadar kanamam olur muydu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?