düzensiz beta hcg

CANCAN24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
80
0
96
İstanbul
Merhaba ben aranıza yeni katldım
3 defa tüp bebek denedim.1 taze 2 dondurulmuş embriyodan
3. denemem 26 Temmuzda oldu.2 embriyo transfer edildi.
meraktan 6 günde test yaptırdım 15 çıktı.
2 gün sonra 30
Ama 12. günüm 58 çıktı
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim?
yarın yine test yaptırıcam
buna benzer bir durumla karşılaştınız mı?

Merhaba ben aranıza yeni katldım
3 defa tüp bebek denedim.1 taze 2 dondurulmuş embriyodan
3. denemem 26 Temmuzda oldu.2 embriyo transfer edildi.
meraktan 6 günde test yaptırdım 15 çıktı.
2 gün sonra 30
Ama 12. günüm 58 çıktı
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim?
yarın yine test yaptırıcam
buna benzer bir durumla karşılaştınız mı?

ben yaşadım BİOKİMYASAL GEBELİK. ama gene de 2 gün sonraki değeri görmeden bi şey denemez.çünk baştan yaptırmasaydın 58 olarak bilecektin ve 2 gün sonraki değer esas alınacaktı.o yüzden şu an ne sevin ne de üzül derim ben.

canim cok cok erken yaptirdigin icin 6.ve 8.gunde belki de iki embroydu sonra yola biri devam etti diye dusunebiliriz. yarinki testin daha cok kendini belli eder.Insallah guzel sonuc alicaksin, burda onemli olan deger 12.gunku 58 olan. ve 12.gunde 50 olmasina iyi diyor doktorlar.Insallah guzel haberini aliriz.

canım seni okuyunca kendimi hatırladım!
bunlar testi erken yaptırmanın cezası bende kendime o test günlerini zehir etmiştim.
senin gene iyi çıkmış benim 37 çıkmıştı...
sonra 92, 4-5 gün sonra 1200 oldu.
önemli olan kaç olduğu değil artışıymış.
şimdi 8. haftaya girdik allah ın izniyle.
sende gönlünü ferah tut.....

bence kimyasal gebelik degil bu yasadigin muhtemelen bir degil iki embroyo canliydi en basta sonra biri yoluna devam etti. cok zor bir bekleyis ben iki kez ayni durumu yasadim. kimyasalda baslangic genelde daha dusuk degerlerle oluyor. yarin guzel haberini bekliyoruz.

bugünkü değerim 76
artış pek iyi değil diyor doktorum
2 gün sonra yeniden bakacağız
yine artmazsa ilaçları kesip tekrar bakacağız

canim bak simdi okudum bir arkadasimiz bir yerde yaptiriyor 41 ayni gun baska bir yerde 250 cikiyor sonucu sonra katlamasi icin baktirinca bir yerde 2500 cikiyor ayni gun baska yerde 800. ama keseyi gormus cok sukur. hemen aklima sen geldin buraya yazayim dedim, yarin baska yerde yaptir bence ayni yere gitme. Insallah seninde farkli cikar.

Çok teşekkür ederim içimi rahatladınız
umarım benimledirler.
transferden sonra kasıklarımda pıtırdı hissetmiştim.4 gündür yoktu.
az önce yine başladı.
umutlanmak bile yetiyor.
İnşallah hepimiz bebişlerimizin kokusunu içimize çekeriz en yakın zamanda...

can can hic üzülme benimde öyle oldu ..cok yavaş ilerledi hatta hemşirem dış gebelik yada düşük yaşayabilirsin dedi cok üzülmüştüm gecen cuma şükür keseyi gördüm ama henüz bi kalb atışı yok inş onuda duyarız ..herşey kısmet üzülme moral cok önemli inş yükselecek gec tutunmuş olabilir

cancancim cok uzuldum, bende mayista kimyasal gebelik yasamsitim cok sukur o zaman dondurulan embroyolarla simdi hamileyim. insan sasiriyor karisiyor uzuluyor ama inan kimyasal gebelik doganin aslinda seni ve gelecekteki cocuklarini korumasi bir nevi. boyle deyince insan garip karsilayabilir ama sagliksiz oldugu icin embroyolar basaramiyor kimyasal gebelikte genelde. dondurulmus embroyon var miydi canim?

Back
X