Duzensiz dogum sancılarım var nezaman gelir bebil

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Agrım var karnım setlesıyor ara ara sırtımdsn nefes kesen agrı gırıyor ne zaman baslar dogum

Kacinci haftadasin? Hastaneye gidip nst cektirmeni oneririm canım

Takip et ne kadar sürede 1 geliyor. 5 dakikada 1 e inince aktif doğum başlıyor. Nst cektirebilirsin.
Suni sancı teklif ederlerse isteme. Kendi sancın ile daha kolay oluyor. Allah bir avazda dogum versin.

Takip et ne kadar sürede 1 geliyor. 5 dakikada 1 e inince aktif doğum başlıyor. Nst cektirebilirsin.
Suni sancı teklif ederlerse isteme. Kendi sancın ile daha kolay oluyor. Allah bir avazda dogum versin.

Kacinci haftadasin? Hastaneye gidip nst cektirmeni oneririm canım
Canım 39+2 yım nst de duzensız sancım ve hıc acılma yok ne yapacagımı sasırdım artık carsamba gunu uyarcakmıs vajınal yoldan oylede gelmezse suni sancı

Gittin mi canım doktora ne durumdasın
Yok canım gıtmedım 5 gundur boyleyım hergecen gun artıyor ama duzenli degıl ve acılma yok dıye gonderıyorlar adet sancısı gıbı agrım var baskı var asagıya ıyıce bastırıyor sancılar 60 ın altına hıc dusmuyor ve arada 100 oluyor nst de beni eve gonderdıler bunsancı 10 dakukaya bır duzene gırcek dıyorlar

Onu carsamba günü soyledı canım ıstemedım bu carsamba tekrar gıtcem vajınal yoldan uyarcam dedı o nada gelmezse 27 sınde sunı sancı dedı hıç istemıyorum bende

bol yuruyus yapîn yaninizda biriyle
hurma yiyin bilmiyorim ise yararmi son dakikada

Bol bol merdiven çık yere bir avuç fasulye dök onları topla tek tek. Bir de sıcak duş alabilirsin. Bunlar açılmayı hızlandırır.

Back
X