Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Takip et ne kadar sürede 1 geliyor. 5 dakikada 1 e inince aktif doğum başlıyor. Nst cektirebilirsin.
Suni sancı teklif ederlerse isteme. Kendi sancın ile daha kolay oluyor. Allah bir avazda dogum versin.
Takip et ne kadar sürede 1 geliyor. 5 dakikada 1 e inince aktif doğum başlıyor. Nst cektirebilirsin.
Suni sancı teklif ederlerse isteme. Kendi sancın ile daha kolay oluyor. Allah bir avazda dogum versin.
Canım 39+2 yım nst de duzensız sancım ve hıc acılma yok ne yapacagımı sasırdım artık carsamba gunu uyarcakmıs vajınal yoldan oylede gelmezse suni sancı
Yok canım gıtmedım 5 gundur boyleyım hergecen gun artıyor ama duzenli degıl ve acılma yok dıye gonderıyorlar adet sancısı gıbı agrım var baskı var asagıya ıyıce bastırıyor sancılar 60 ın altına hıc dusmuyor ve arada 100 oluyor nst de beni eve gonderdıler bunsancı 10 dakukaya bır duzene gırcek dıyorlar
Onu carsamba günü soyledı canım ıstemedım bu carsamba tekrar gıtcem vajınal yoldan uyarcam dedı o nada gelmezse 27 sınde sunı sancı dedı hıç istemıyorum bende
Onu carsamba günü soyledı canım ıstemedım bu carsamba tekrar gıtcem vajınal yoldan uyarcam dedı o nada gelmezse 27 sınde sunı sancı dedı hıç istemıyorum bende