Düzensiz kese görüyorum???

sercih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
52
6
36
40
Merhaba kızlar yakın bir arkadaşım 5 haftalık hamile akıntı kıvamında hafif kanaması olmuş ve gittiği doktor ultrasonla bakınca düzensiz kese görüyorum demiş ve haliyle oda çok paniklemiş nettede pek iç açıcı bilgiler yok açıkcası .Aranızda böyle bir durum yaşayan ve sağlıklı bişekilde bebeğini dünyaya getiren vardır inşallah tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz şimdiden herkese teşekkürler.Buarada progestan kapsül başlatmış doktor.

Progestan kullanıp kendini yormasın
Sağlıklı ise tutunur inşallah

Düzensiz keseyi takip etmek gerekir. İnşallah duzelir.
Ama ben böyle bir durum yaşadım. Hiç kalp atışı olmadı malesef. Daha sonrası kürtaj :(

Doktoru progestan uygun görmüş pardon ama siz ne hakla ilaç hakkında kullan veya kullanma diyebiliyorsunuz?
Progestan kullansin ve kendini yormasın demek istemis sanirim.
Bebek saglikliysa her turlu tutunur .degilse ne yazik ki hicbir sey fayda etmiyor. Bol bol dinlensin. Hayirlisi olur ins.

Doktoru progestan uygun görmüş pardon ama siz ne hakla ilaç hakkında kullan veya kullanma diyebiliyorsunuz?
Konu sahıbı doktorun önerdıgını söylemıs zaten .
Progeston da bunu için verılen bır ilaçtır .
Hamile oldugu içinde bılgıı vardır yorum yazan arkadaşın. Doktorunu dinleyip ilacı kullan ve kendını yorma demek istemış .
yoksa kımse durduk yerde şu ilacı iç demez .

Kullansın ve kendini yormasın demek istemiş bence

Progestan kullansin ve kendini yormasın demek istemis sanirim.
Bebek saglikliysa her turlu tutunur .degilse ne yazik ki hicbir sey fayda etmiyor. Bol bol dinlensin. Hayirlisi olur ins.

Konu sahıbı doktorun önerdıgını söylemıs zaten .
Progeston da bunu için verılen bır ilaçtır .
Hamile oldugu içinde bılgıı vardır yorum yazan arkadaşın. Doktorunu dinleyip ilacı kullan ve kendını yorma demek istemış .
yoksa kımse durduk yerde şu ilacı iç demez .

Vallahi ben yanlış anladıysam özür dilerim. Eksik olan virgülün önemi işte :) ilaç ve aşı karşıtı bir yorum sandım.

Teşekkür ederiz hanımlar yine bu konuda tecrübesi olanlardan cevap bekliyoruz birde güzel dualarınızı
eğer hayırlıysa rabbim sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin herkese ve arkadaşıma ve bekleyen herkesede tattırsın bu duyguyu

Vallahi ben yanlış anladıysam özür dilerim. Eksik olan virgülün önemi işte :) ilaç ve aşı karşıtı bir yorum sandım.

Bir cümlede 1 tane zarf fiil varsa virgül kullanılmadığı için o şekilde yazmadım.
Arkadaşınıza sağlıklı bir hamilelik dilerim.

Back
X