- 19 Ekim 2016
- 294
- 328
- 53
- 38
- Konu Sahibi aysegulll_hakan37
-
Sakin olun lütfenkonu hakkında fikrim yok hatta bende 4 haftalik hamileyim yeni ogrendim fakat size sunu soyleyebilirim dusuk tehlikesi bazen evet olabiliyor bunun icinde buyuk ihtimalle yatarak hamilelik veriyorlar ayakta gezmeden surekli uzanarak bence sizde simdiden ayakta durmamaya dikkat edin. Allah insallah tez zamanda sifa versin ve kolaylik versin. Stress yapma ki zarar gelmesin bebise.. Inaniyorum ki daha guzel haberlerini alacagiz.
Simdi hormonlardan bence boyle dusunuyorsun ve kabul edelim alinganligimiz var bu aralar.. Allahim hastaneye dusurmesin bence oyle hastanede yatayim deme.. Eşin neden musade etmiyor anlamadim ama sen once kendin ve sonra bebegim icin sinir ve stressten uzak durmaya calis. Doktor yat dediyse yatmak zorundasin ve esine bunu tekrar tekrar anlat gerekirse.. hicbirsey senin ve bebeginin sagligindan onemli degil unutma. Biraz yuzun gulsun bebisi düşün..
Evde durunca yatamiyosun canm helede benim gibi hareketli bi insansan hic yatilmiyo bana da ilk gebeligimde dusuk riski var denmisti yatamamistim sonu husran tabi insallah sana ole olmaz biaver esini milleti sen uzat ayaklarini hatta ayklarinn altina yastik koy bel agrisina iyi geliyo yat tuvalet disinda da hic bisey icin kalkmaSaol amin insallah doktor rapor verdi yatayim diye ama saolsun esim bu konuda hic yardimci deil bana keske hastanede yatsaydim diyorum
Evde durunca yatamiyosun canm helede benim gibi hareketli bi insansan hic yatilmiyo bana da ilk gebeligimde dusuk riski var denmisti yatamamistim sonu husran tabi insallah sana ole olmaz biaver esini milleti sen uzat ayaklarini hatta ayklarinn altina yastik koy bel agrisina iyi geliyo yat tuvalet disinda da hic bisey icin kalkma
Valla canim benim esin suan durumu pek anlamamis galiba. Ya da sen mi biraz nazlisin yeni anne :)))) kiyamam sana. Benim esimin simdilik nasil bir durum sergileyecegini bilmiyorum daha dun ogrendik ama Allah sana sabir ve kuvvet versin insallah.. ama sunu da soylemem gerek eşin istemiyor mu bebegi?Surekli diyorum yatmam lazim diye aciktim diyorum kalk canin ne istiyorsa yap ye bunu derkende elinde telefon internette Allah kimseyi kimseye muhtav etmesin
Valla canim benim esin suan durumu pek anlamamis galiba. Ya da sen mi biraz nazlisin yeni anne :)))) kiyamam sana. Benim esimin simdilik nasil bir durum sergileyecegini bilmiyorum daha dun ogrendik ama Allah sana sabir ve kuvvet versin insallah.. ama sunu da soylemem gerek eşin istemiyor mu bebegi?
Şuan her şey yeni oda daha farkinda ve sorumlulugunda degildie bence.. ben zamanla degisecegine inamiyorum her seyin.. ustelik bizde de alinganlik var yani bu da gercek.. sen hic canini skma bence zamana birak ve simdilik sadece kendini dinle bol bol dinlen esin durumun ciddiyetine varinca anlar.
Aminn benim eşim de ben birkaç defa söylersem yapar söylemezsem hiç dokunmaz bir bardağı alıp makinaya koymaz ailemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk üç ay cok dikkat etmeliyiz kendini yormadan atıstırmalık birşeyler hazırla o da ne bulduysa onu yesin deli oluyorum böylelerine ama belki ilerleyen zamanlarda değişir benimki değişmediSurekli diyorum yatmam lazim diye aciktim diyorum kalk canin ne istiyorsa yap ye bunu derkende elinde telefon internette Allah kimseyi kimseye muhtav etmesin
Aminn benim eşim de ben birkaç defa söylersem yapar söylemezsem hiç dokunmaz bir bardağı alıp makinaya koymaz ailemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk üç ay cok dikkat etmeliyiz kendini yormadan atıstırmalık birşeyler hazırla o da ne bulduysa onu yesin deli oluyorum böylelerine ama belki ilerleyen zamanlarda değişir benimki değişmedi
Sakın üzülme bebeğini düşün beni de öyle 5. Haftadaydı galiba yalnız bırakıp gitmişti sabahtan akşama kadar ağladım uyudum kalktım ağladım aynaya baktıgımda kendimi tanıyamadım gözlerim şişmiş yüzüm kıpkırmızı olmuştu sonra bir pişman oldum ben güçlü olmazsam bebeğime faydam dokunmaz. Sen kendine ve bebişine dikkat et 3 ayın doldugunda tehlikeyi atlattıgında belki ailenin yanına gidip kafanı dağıtırsın ben böyle yapacağım
Aminnnn inşallah ben çalışmıyorum o yüzden biraz daha rahatım ama önemli olan kafa rahatlığı
Bnmde 4+5 te lekelenmem var die acile gitmistim doktor kese bozuk kese duzensiz dedi hatta bu kese bile olmayabilir kist olabilir filan demisti bn agla agla kendimi hirpalamistim snra kendi doktoruma gittim gayet normal demisti o yuzden 1 doktorla kalma baska doktorada git Allahima sukurler olsun su an icimde beni tekmeleyen bir kizim var Allahim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
Amin insallah doktora gidince yine haberdar et biziNe guzel Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Insallah bana da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?