Düzensiz kese lütfen yardimci olurmusunuz

Ben nasıl ekledim hatırlamıyorum ama baya uğraştım Hamilelik günlüğünü eklemek için tıklayına tıkladım sonrasını hatırlamıyorum

Cnm kisisel bilgilere gir orada hamilelik takvimi var oraya cocugunun dogacagi muhtemel tarihi gir bn 19-03-2017 seklinde girmistim en alta in degisiklikleri kaydet de olur

Ah kuzum inan ki kaç defa yaptım.. Ama bi dakika simdi anladim ben dogacagi tarihi yazmam gerekiyor :) bende Allahim yarebbim hamis kaldigim gunu yazip duruyorum tabi cikmaz :) ay canim cok tesekkur ederimmm :)

Doktora cuma kalp atisi icin gidecektim yine oyle yapmaya karar verdim erken gitmicem cuma gunu ne olacaksa olacak bakalim insallah kalp atisini duyabilirim bana dua edin kizlar

Doktor tabiki daha iyi bilir ama Keseye duzensiz demek icin 4 hafta cok erken degil mi ya benim 4. Haftada karnimdan kese gozukmemisti bile. Alttan bakarsam gorebilirim demisti. Sen yine de ihmal etme. Kendine dikkat et.

Doktor tabiki daha iyi bilir ama Keseye duzensiz demek icin 4 hafta cok erken degil mi ya benim 4. Haftada karnimdan kese gozukmemisti bile. Alttan bakarsam gorebilirim demisti. Sen yine de ihmal etme. Kendine dikkat et.

Bende anlamadim agrim da yok kanamam da pttde ne kadar dikkat edilise o kadar edicem artik saolun

Kizlar is arkadaslarim zorla doktora goturduler beni haftamla uyumlu kesemin icinde yolk sac olusmus :)
hayırlı olsun, şimdi de bebeği görmek için bekleyeceksiniz ve kalp atışını duymak için :) 9 ay böyle geçip gidecek.

bu arada düzensiz görünümlü kese yukarıda arkadaşların dediği gibi çok basit bir durum değil. ama neyse ki siz o süreci atlatmışsınız. her doktorun tarzı farklı, önceden bilgilendirmem gerek diye düşünmüştür, ki bence yanlış değil.

yolk kesesi oluşmuş bir gebelikte bebek de oluşuo çok yüksek ihtimal, merak etmeyin :) bi dahaki randevu ne zaman?

Haftaya pazartesi dedi doktor duzensiz keseye de takiple bakicaz dedi duzensizlik var gibi dedi ama yolk sac falan gozuktu

Ah kızlar benim de 5. haftada kahverengi lekelenmem oldu ilk hamileliğin heyecan ve tecrübesizliğiyle kendimizi acilde bulduk kesenin düzensiz olduğunu söyleyince bunun ne demek olduğunu anlayamamıştım ertesi gün poliklinikte muayene olunca muhtemelen düşük olduğunu kesenin düzensiz olduğunu birkaç sonra kontrole gelmem söylendi 6. Haftada kontrole gittiğimde kesenin gelişmediği,kalp atışının olmadığı ve kürtaja alınmam gerektiği ve istersem biraz daha bekleyebileceğim söylendi ve iyi ki beklemeyi tercih etmişim kesem hala düzensiz fasülye gibi bir şey fakat kalp atışları daha yeni başlamış bu da onun varlığına işaret çok şükür şu an 7. Haftadayız Rabbim cümlemize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin demem o ki a dostlar lütfen ümitvar olalım dua etmekten vazgeçmeyelim ve sabredelim başımdan geçenleri aynı durumda olan arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla yazıyorum, sevgiyle kalın

Saolun :) benimde hamileligim devam ediyor sayili gunlerimiz kaldi. Allahim herkese bu duyguyu yasatsin. Allah butun hamilelere bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…