düzensiz kese yüzünden kürtaj olan varmı

melzanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
486
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar 18 nisanda kese düzensizliğinden kürtaj oldum.3 hafatadır hala kanamam var benim gbi böyle kanaması uzun süren varmı.kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktor adet geçirdikten sonra ne zaman psikolojin iyi olursa o zaman korunmayı bırakabilirsin dedi.korunma süresi vermedi.21 günlük adet düzenleyici ilacımda yeni bitti ne zaman adet olacam acaba

arkadasım kese duzensızlıgı nasıl oluyor ayrıntılı yazar mısın cok merak ettım

arkadasım kese duzensızlıgı nasıl oluyor ayrıntılı yazar mısın cok merak ettım

canım kese bozuk oluyor.kesenin ovalimsi olması gerekirken sönmüş balon gibi oluyor.benim kesem çok düzensizdi girintili çıkıntılıydı.ama kimisinde sonradan düzeliyormuş ama bende gelişme olmadı kalp atışları falan da artmadı kanamam oluyordu.o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım

ama canım gördüğüm kadarıyla hamilesin Allah tamamını erdirsin.hiç yorma kendini ilk üç aya kadar ben bilemedim çok hareketliydim.hep dinlenmeni tavsiye ederim
Sagol Allah razı olsun tesekkur ederım bende de kese küçüklüğü var bır hafta gerıden takıp edıyor 1 ay oncede kımyasal gebelık yasamıstım.doktor cok mırın kırın konustu bende kuruntuluyum oyle arastırırken yazdıklarını gördum sordum.tesekkur ederım Allah razı olsun

canım doktor çok önemli öyle mıy mıy bir doktora gidiyorsan hemen değiştir.ben değiştirmiştim benim doktorunda ne söylediğibelli değildi sonra iyi bir doktora gittim.doktor dedğin sen sormadan sana anlatmalı ne olup bittiğini.ben doktorun ağzından zorla alıyordum lafları.ama endişelenme geriden kese takip etsede sonradan gelişiyormuş.kalp atışını dydunmu

malesef bebegimi kaybedıyorum canım bugun tekrar bakıldı kese kucuk beta hcg gecen haftayla deger aynı kanamam baslamadı henuz ama belırtılerım azaldı gogus agrılarım mide bulantılarım cok cok azaldı.rabbım hayırlısını versın hep oyle dua ettım bu sureçte sabırlı ve guclu olmak zor cok zor....

ben 2 kez kürtaj oldum kese düzensızlıgı yuzunden bırde kımyasal gebelık gecırdım sımdı hamıleyım ama sebebını arastırdım bende kan pıhtılasması cıktı tedavı ile yasıyor bebişim insallah kucagımada alırım darısı sizlere sağlıklı bır hamılelık ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…