Düzensizim

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar ben ne evim konusunda ne harcamalarımda hayatımın hiç bir alanında düzenli değilim.Hani anneler der ya her şey her yerde. Harcamalar konusunda da deli dizgin harcıyorum. Bu arada kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum da ev böyle düzensiz olunca. Eşim ise benden beter gerçi yardımcı ol deyince olan biri. Bu arada bebek için çalışmalara başladık ama bu düzensizliğin arasına bebek nasıl olcak bilmiyorum.bize temizlik için abla geliyor ilk bi etrafı topluyor o derece. kendimi de amma gömdüm ama bana bir akıl verin alışkanlıklarımı nasıl değiştireceğim bilemiyorum. ya da temizlik ve düzen alışkanlığı nasıl edinebilirim ki? çok saçma oldu bu soru da buraya milletin ne dertleri var burada ama affınıza sığınarak sormak istedim.

Son düzenleme:
Biraz insanın kendinde olması gereken birşey heralde çünkü odam dağınık olsa duramaz toplarım içim rahat etmez. Bir gününüzü temizliğe ayırın herşeyin bir yeri olsun işiniz bittiğinde yerine koyun. Bulaşıkları hemen yedikten sonra yıkayın

Düzensizlikten rahatsız olup çözüm arayışına girmişsiniz bu bile bi başlangıç. Ben böyle durumların psikolojik sebepleri olduğunu düşünüyorum, araştırıp yardım alabilirsiniz.
çok sağolun bunu aslında ben alışkanlık haline getirmişim salmayı yani. ama ben diyorum ki yarın toplasam temizlesem her yanı sonra bunu her gün yapsam falan belki kırarım döngüyü. yani aslında farkındayım azcık gaz verilsin istiyorum =) kusura bakmayın vaktinizi aldım =)

Kendinize acil program oluşturun. Ama yediğiniz yerde kalmasin lutfen.

Ayıp olacak açıklaması ama tuvalete girince nasıl ki tuvaletten elinizi yikamadan cikmiyorsaniz bu sofra kaldırma ve bulasigi hemen yikama işine o kadar özenli olun.

Ama elimi de yikamiyorum demeyin yoksa önerim baska olamaz

valla çoookkk haklısınız=)

estafirullah canım yıkıyorum =)) önerinizi aldım çok sağolun

Pinky93 bak bizdede şu an ev çok dağıldı topluycaö silcem süpürcem malum yarın Pazartesi zaten temizlik günü beraber başlayalım topla sil süpür perdeler yıkanacak camlar silinecek çamaşır atılcak falan filan .. bu arada bende bebek düşünüyorum diyorum ki bebiş olursa paçamdan akacak heralde

Arkadaşların dediği gibi programlı olunca herşey kolaylaşıyor:) Ve çok pislenmeden temizlediğiniz için daha az yorucu oluyor, zaman da çok almıyor
Kendinizi motive etmek için o alışveriş bütçesinin bir kısmını temizlik malzemelerine ayırın Güzel bezler mis kokulu deterjanlar hatta tertemiz kokulu mumlar alın temizlik hissinin devamı için:)

Bahsettiğiniz gibi yediğiniz koyduğunuz yerde kalıyorsa bir de buna engellenemeyen bebek dağınıklığı eklenince minderler arasında birbirinizi arar hale gelirsiniz

Kendinize bir rutin oluşturun. Sonra kelimesini de "sonra" kullanmak üzere rafa kaldırın.

(Şu satırları yazarken şöyle bir salona baktım da... İçler acısı. Minderler bebek evi olmuş, ortasında kızım ve bebekleri sagda solda oyucak...)

tamam kuzum yarın temizleyelim her yanı

estafirullah canım yıkıyorum =)) önerinizi aldım çok sağolun

Geceden karar vermissin bu cok güzel.
Sabah bambaska biri olarak uyan.

Bulaşık aninda yok edilsin.
Ev bulaştıktan sonra toparlanıp supurulsun. Toparlarken de duzenli ol ortada temuz kiyafet varsa onu hemen dür kirli varsa hemen makinaya at çalıştır. Supur evi kullandığınız odayi sadece bir oda supur. Ili günden cok yormayalim gözün korkmasın.
Sonra otur mis gibi gibi kahve yap ic .
Yarın bu programa uy. Diger gün yine konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…