salın diyorsunuzBırakın evi bok gotursun
Aynne kız sal boşver bi ara temızlersin hahasalın diyorsunuz
çok sağolun bunu aslında ben alışkanlık haline getirmişim salmayı yani. ama ben diyorum ki yarın toplasam temizlesem her yanı sonra bunu her gün yapsam falan belki kırarım döngüyü. yani aslında farkındayım azcık gaz verilsin istiyorum =) kusura bakmayın vaktinizi aldım =)Düzensizlikten rahatsız olup çözüm arayışına girmişsiniz bu bile bi başlangıç. Ben böyle durumların psikolojik sebepleri olduğunu düşünüyorum, araştırıp yardım alabilirsiniz.
valla çoookkk haklısınız=)Biraz insanın kendinde olması gereken birşey heralde çünkü odam dağınık olsa duramaz toplarım içim rahat etmez. Bir gününüzü temizliğe ayırın herşeyin bir yeri olsun işiniz bittiğinde yerine koyun. Bulaşıkları hemen yedikten sonra yıkayın
estafirullah canım yıkıyorum =)) önerinizi aldım çok sağolunKendinize acil program oluşturun. Ama yediğiniz yerde kalmasin lutfen.
Ayıp olacak açıklaması ama tuvalete girince nasıl ki tuvaletten elinizi yikamadan cikmiyorsaniz bu sofra kaldırma ve bulasigi hemen yikama işine o kadar özenli olun.
Ama elimi de yikamiyorum demeyin yoksa önerim baska olamaz
hadi ya topiği nerde bulmalıyım acilll =)Bizim bi negomuz var düzen ondan sorulur her gün ödev falan veriyor her gün farklı bi yer temizlettiriyor falan mutlaka topiğine uğraNego
Arkadaşların dediği gibi programlı olunca herşey kolaylaşıyor:) Ve çok pislenmeden temizlediğiniz için daha az yorucu oluyor, zaman da çok almıyorçok sağolun bunu aslında ben alışkanlık haline getirmişim salmayı yani. ama ben diyorum ki yarın toplasam temizlesem her yanı sonra bunu her gün yapsam falan belki kırarım döngüyü. yani aslında farkındayım azcık gaz verilsin istiyorum =) kusura bakmayın vaktinizi aldım =)
Dur etiketliyim senihadi ya topiği nerde bulmalıyım acilll =)
tamam kuzum yarın temizleyelim her yanıPinky93 bak bizdede şu an ev çok dağıldı topluycaö silcem süpürcem malum yarın Pazartesi zaten temizlik günü beraber başlayalım topla sil süpür perdeler yıkanacak camlar silinecek çamaşır atılcak falan filan .. bu arada bende bebek düşünüyorum diyorum ki bebiş olursa paçamdan akacak heralde
estafirullah canım yıkıyorum =)) önerinizi aldım çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?