Düzensizim

ahahahaha işte ben kendimi çok ağır eleştiriyorum. benim kötü yanım bu düşün çocuk çalışmalarına başladık dün panik atak krizine girdim benim çocuğum olmaz diye o denli
Tamam ya sıkıntı yok o da herkesin yapamadığı bşy özeleştiri...
Yarın başlıyoruz sonra nego seni topiğe aldı mı tamamdır yani

ben işin başlama kısmında tıkanıyorum eriniyorum. sonra yaparım diye. ama bi başlasam devamı hayli hayli geliyor.

Canım zaten buradan aldığı gazla buna son verip yeniden başlamak için yazmış . Bazı insanların ‘Hadi’ ye ihtiyacı olur ..

Güncelleme tam olmamış :) yediğim yediğim yerde kalıyoruda sil

Arkadaşım az önce başka bir konuya da yazdım benzer bir şey. İlk insanlardan beri ev işi diye tanımladığımız şeyler hayatımızda. Eştir, çocuktur, misafirdir bunları bir kenara bırakın. Kendiniz için düzenli olun.
Kendi temizliğine, düzenine, yediğine ictigine dikkat etmeyen insanları cidden anlayamıyorum.
Ya da sallayın gitsin. En kötü kadir ezildi falan gelir halleder.
Şaka gibi.

Dağınık olmak ayrı pis olmak ayrı şeyler yani konu sahibi biraz acımasız öz eleştiri yapmış ..Kadir ezildilik bi durum yoktur ortada Eminim buna . :)

Bence bu bir derdim var'a konu açmak biraz hata oldu. ne zaman buraya yazsam birileri azarlar tarzda cevap veriyor

Canım zaten buradan aldığı gazla buna son verip yeniden başlamak için yazmış . Bazı insanların ‘Hadi’ ye ihtiyacı olur ..
Hadi ile
Evet bazi insanlarin hadi ye ihtiyaci olur ama o dediklerin genelde etrafi topladiklari halde bir seylere yetisemeyenlerdir. Oysa konu sahibinin anlattiklarina bakilirsa buradan verilen gazla bir yere kadar bu devam eder sonra geriye doner. Huyu bu cunku. Bu kadar daginiklikta yasayabiliyor cunku rahatsiz olmadan. Neyse umarim kaybettigi duzeni yeniden bulur ve korur bundan sonra.

Dağınık ve düzensiz bir insanım, hiç de şikayetçi değilim.
Öyle olsaydım zaten toplardım
İpin ucunu kaçırmadığınız sürece sıkıntı yok.
Çöpleri atmayı ihmal etmeyin, bulaşık biriktirmeyin, banyo wc her gece çamaşır suyu döküp sifon çekseniz kafi, eşyaları gece yatmadan bulundukları odaya geri koyun.
Bir de şarjlı bir süpürge edinin, 15 dk da yalapşap yapılan bir süpürme eylemi bile evi bayağı Çekip çeviriyor.

Burayı okuyan Titizler kriz geçiriyorlardır muhtemel ‘Yalapşap’

Burayı okuyan Titizler kriz geçiriyorlardır muhtemel ‘Yalapşap’
Temizlikle ömrümü çürütemeyeceğim valla.
Haftalık sil süpür yapılıyorsa, geri kalan her şey yalap şap olmalı bana göre.
Bir tek mutfakta hassasım, yediğim içtiğim ve yemek hazırladığım her şey temiz olmalı ama koltuğu ve yeri yalamıyorsak sorun yok

yalamayalım zaten mümkünse ama ben temiz tutcağım artık koydum kafaya vallaa

Ahshahahahahahagahaha sen çok yaşa emi gece gece haykırdım hele son satır beni benden aldı

yalamayalım zaten mümkünse ama ben temiz tutcağım artık koydum kafaya vallaa
Benim çocuklar yalıyor, ona rağmen çok da totomda değil.
Bağışıklık sistemleri güçleniyor, fena mı

Temiz tutmak için özen göstermek güzel bir dürtü ama temiz kalacak sürekli temiz olsun diye emek ve zaman harcayıp, pislenmesine olanak tanımamak ve hayatı kaçırmak başka nir durum.
Çizgiyi iyi ayarlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…