Adet her ay aynı gün olmaz ki illaki sarkmalar olur 3 gün önce yada 3 gün sonra diye mesela bende her ay 5 gün önce olurum olduğum tarihten.Kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı, bir anlam veremedim. Adetim her ay düzenli olarak 5inde oluyor,bu ay olmadı. Dün sabah yani 4 gün gecikmeyle bir kaç damla geldi,sonrası yok. Gebelik testi de aldım negatif. Başka hangi sebeplerle olabilir,yaşayan var mı böyle bir durum? Farkındayım doktora gitmem gerek ama izin almak istemiyorum, işler çok yoğun bu hafta
Canım yok benim hiç sapmaz hep 5 inde :) Hatta maaş aldığım gün olduğu için hiç unutmam.Adet her ay aynı gün olmaz ki illaki sarkmalar olur 3 gün önce yada 3 gün sonra diye mesela bende her ay 5 gün önce olurum olduğum tarihten.
İş stresi var aslında ama daha sıkıntılı olduğum zamanlar da oldu,hiç böyle olmamıştı. Kanama olmasa kafaya takmazdım, bir kaç damla gelip kesildi birden. İlk 2 gün yoğun olurdu normalde.Ya da stresli misin skintili misin bunlar cok etkiliyor.. Ama damla seklinde gelip de kesilmesi cok garip
Sağol ümitli, akşam ilk işim bu olacak :)maydonoz suyu için..söktürür..
ama gebelik belirtisi gibi aynı zamanda..
Gebelik istiyor muydun ya da bekliyor muydunİş stresi var aslında ama daha sıkıntılı olduğum zamanlar da oldu,hiç böyle olmamıştı. Kanama olmasa kafaya takmazdım, bir kaç damla gelip kesildi birden. İlk 2 gün yoğun olurdu normalde.
Yok beklemiyordum canım. Olabilir mi ki? Eşim korunuyor normaldeGebelik istiyor muydun ya da bekliyor muydun
Yani o dedign gbi damla seklnde gelip de kesilmesi gebelige ihtimal dogurabilir normalde adet doneminde once az gelip sonra devam eder o kafami karistirdiYok beklemiyordum canım. Olabilir mi ki? Eşim korunuyor normalde
Yok beklemiyordum canım. Olabilir mi ki? Eşim korunuyor normalde
Eğer gebelik gibi bir durum var ise maydanoz suyu tehlikeli olabilir.Sağol ümitli, akşam ilk işim bu olacak :)
8 gibi o bölümün doktorları oluyor mu acaba? Bilginiz var mı?iş çıkışı özel hastaneye git.
Kan testi ver bakılsın..
Hem illa devlet hastanesine gitmen gerekmiyor ki izin alman için iş yerinden.
Bunu iş çıkışı bir özel hastaneden de yapabilirsin..
Çok fazla değil muane ücretleri.
Kan testi iste, baktın hala negatifse kadın doktoruna gözükürsün...
Allah allah adetin ayin 5ini nerden biliyo acaba ?cok Ilginc.aylarin 30cekeni var 31cekeni var.29-28subati var bayrami var seyrani var..Canım yo benim hiç sapmaz hep 5 inde :) Hatta maaş aldığım gün olduğu için hiç unutmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?