• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün artmayan beta hcg

9.gun 225 11.gun 438 ikiye katlamamiş.bir oncekinde de öyle oldu.moralim çok bozuk bu benim son denemem.
Değer olarak aslında iyi değil mi benim ikinci test 293 gelmişti mesela artmamıştı hiç.sizin öncekinde geri mi düşmüştü değer .şu an için bildiğim kadarıyla gayet iyi

PAZART gunu aksam baska hastanede tekrar kan vermıstım degerım 43 du. bugun yıne aynı hastanede verdım 73 cıktı
degerım yukselmıs.kımyasal dıye dusundugumuzden bugun duser sandım ama yukselmıs. bu durumda ılerleyıs ıyı mı? senınde boyle mı olmustu.
normal yolla gebe kalan arkadaslarım 5haftada 70dı betası. ama formdan okuyorum herkesın cok yksek sankı bnmkı daha dusuk gıbı. kadam karıstı ıyıce
Ya artış oldukça umut var bence tabi olumsuz da olabilir ama umut varken pozitif olmak daha iyi sonuçta stres bebeğe herşeyden çok zarar veriyo.sonuçta ikiye katlamış bu değerlerde de çok kişi okudum ben forumda.bende genelde en olumsuzu düşünüyorum ama olumlu olmak lazım ya .benim ikiye katlamadı bile ama yine yükseldi 🌸

Değer olarak aslında iyi değil mi benim ikinci test 293 gelmişti mesela artmamıştı hiç.sizin öncekinde geri mi düşmüştü değer .şu an için bildiğim kadarıyla gayet iyi
Daha oncekinde de böyle oldu tek farkı o düşük bir değerle başlamisti. Genellikle iki katı artmayan yada düzensiz artan gebeliklerde hep bir sorun oluyor.ya boş gebelik oluyor.ya kalbi atmıyor.insallah yaniliyorumdur.ama malesef böyle.

Daha oncekinde de böyle oldu tek farkı o düşük bir değerle başlamisti. Genellikle iki katı artmayan yada düzensiz artan gebeliklerde hep bir sorun oluyor.ya boş gebelik oluyor.ya kalbi atmıyor.insallah yaniliyorumdur.ama malesef böyle.
Ya bende şu an çok korkuyorum pgt de yaptırmamıştık .boş gebelik olabilir sağlıksız olabilir .ne desem de tabi endişeliyim.ama umutlu olmak da istiyorum .ilk ikisi çok düşükdü hemen sıfırlandı bu da öyle olur kesin dedim bu en azından biraz daha ilerledi.yani sizde ilkini düşünmeyin her embriyo farklı sonuçta .en azından umut var hala

PAZART gunu aksam baska hastanede tekrar kan vermıstım degerım 43 du. bugun yıne aynı hastanede verdım 73 cıktı
degerım yukselmıs.kımyasal dıye dusundugumuzden bugun duser sandım ama yukselmıs. bu durumda ılerleyıs ıyı mı? senınde boyle mı olmustu.
normal yolla gebe kalan arkadaslarım 5haftada 70dı betası. ama formdan okuyorum herkesın cok yksek sankı bnmkı daha dusuk gıbı. kadam karıstı ıyıce
Geç döllenme olmuştur belki. Herkesin değeri aynı olmuyor. Korkmayın, kıyaslama yapmayın :) hayırlı olsun.

Back
X