düzgün bir kız değilmişim!!!!!!!!!!

tesekkur ederım, ben yasadıgımın arkasındayım ama iftiraya uğradım, aileme neler anlatıldı yalan çoğu.... umarım gecmıstır artık, suan 3. sınıfım ama yuksek lısans dusunuyorum açıkcası ama bakıcam belkıde yapmam şu olanlardan sonra okula gıtme ıstegım dahı kalmadı 16 gun sonra okul açılacak hergun stes oluyorum adeta acılmasın dıye of of

Adam hem benimle sevisecek hem de beni tesetture sokmaya calisacak oyle mi?
Elli tane bekaretim olsa, ellisini de kaybetmis olsam bu adamla birlikte olarak, gene durmam ayrilirim. Zaten karakterini siz ayrildiktan sonra belli etmis fazlasiyla ne bekliyorsunuz? Iyi yapmis ayrilmissiniz hakkinizda hayirlisinolsun

Sen dik durursan hiç birşey olmaz. Ezik olma, kendine güvenli, neşeli bir şekilde git okula. Ailenle sorunlarını yansıtma, onlar senin arkandaymış gibi yansıt.

Yüksek lisansını başka bir okulda da yapabilirsin. Kendi okuluna, o ortamamahkum değilsin. Şu okulun bi bitsin, kurtul ordan sonrasına bakarsın.

öyle yapacagım sagolun

konunuz tam ilk okul çağındaki çocukların birbiri ile kurdukları iletişim gibi yaaa

benim 7 yaşındaki oğlan sizden daha olgun davranışlar sergilerr...

Bana birlikte olduğum psikopat biriyle ömür boyu birlikte olmam gerektiğini söyleyecek biri, alnını karışlarım onun be. Bence asıl bunu yapmadığınız için düzgün bir insansınız, kendine saygı duymayan insan başka kimseye saygı duymaz. O arkadaşlarınızı hayatınıza musallat etmeyin, dünyada milyarlarca insan var. Elbet karakterinize uygun arkadaşlar edineceksiniz. Kurtulduğunuza dua edin.

O ne şerefsiz adam o ne gerzek arkadaşlar
Bu duruma üzülmemelisin
Zaten kurtulman gereken bir adam ve arkadaş cevresi olduğunu kanıtlamışlar başka bölümlerden arkadaş çevresi bul tüm üniversite hayatını zehir etmelerine hatta sana okulunu bıraktirmalarina izin verme

tesekkur ederım, umarım artık duzgun ınsnalar arkadasım olur...

+1 bence de... O sizi arkadaşlıktan silenler bırakın zaten onlar arkadaş görünümlü yılanlarmış. Yüzlerini gördünüz en azından

Sen düzgün biri olsan sevgilinden ayrılmazdın ne demek yaa.
Sevgilisinden ayrılan herkes düzgün değil mi yani bu durumda. Adam itin kopuğun tekiyse napacağukkk.
Bunlar nasıl insan nasıl arkadaş. Nerede yetişiyor bu tipler

sormayın of of cevremde resmen duzgun ınsan yokmus hatta ınsan yokmus böyle insanlık olmaz...

Yalan dolan ınsanların yanında olmasını mı ıstıyosun? Gercek arkadasın dostun olsalardı sana boyle davranmaz aksıne anlamaya calısır yanında olurlardı. Sen kendı hyatını kur kımsenın de dedıgıne bakma. Erkek mılletı boyledır. Sen emek verırsın, zaman verırsın, kendını verırsın, verırsın verırsın.... Bır kere sesını yukseltsen sen kotu olursun. Tabıkı de o adama gerı donmuceksın. Senı sen oldugun ıcın seven bırını elbet bulacaksın. Bosversene alemi...

haklısınız guclu olmaya çalışacagım

haklısınız guclu olmaya çalışacagım

Agzı olan konusur. Yenı bır olay olana kadar konusulacaksın belkı. Sonra obur konuya gececekler Alem boyle yavrum be. Takmıcan kımseyı. Bu hayat senın. Nasıl mutluysan oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…