- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
umarım..Bence doğru olmuş ayrılman kim ne diyorsa kulak açmayacaksın hayat senin sende seçimini yapmışsın bence yeni arkadaş bul onlarla görüş , bakir olmadığından sevgilinde gerçek yüzünü göstermiş baskı uygulamaya başlamış artık sen onun 'mal'ı sın ya öküzün tekiymiş
sen mesleğini eline al arkana bakma seni her halinle sevecek olan önüne çıkacaktır sadece sabırlı ol
inşallah bunlarda tez zamanda bulsun belalarını ya bana böyle sırt donduler yaÇok benzer bi olay ben de yaşadım. Eski sevgilim ailemi aramadı ama tanımadığı arkadaşlarımla bile bi şekilde tanışıp arkadaş olup sinsice beni kötüledi. ne namusum kaldı ne iğrenç karakterim. Yok sinsi yok arkadan iş çeviren neler neler. En yakınım gördüğüm 2 kişi bana sırtını döndü. Açıkçası hiç umursamadım böyle bi olayla da olsa hayatımdan topluca çıkmalarına sevindim, bahar temizliği gibiydi adeta. Bunlar yaşandıktan yaklaşık bi sene sonra onların hepsi kendi pisliklerinde boğulurken birbirleriyle kanlı bıçaklı oldular. İnsanlar bana gelip sen ne güçlü bi insanmışsın vs vs neler dediler onları da umursamadım. Gerçek dostlarımı başından öğrendim yola onlarla devam ettim. Sana da diyeceğim şu ki sen zardan ibaret değilsin seni öyle görenleri çıkar hayatından yoluna bak. Basit insanların yarattığı basit olaylar bunlar
sağolun of of su gunler gecse keske bır an once inanın öyle zorkı herkes tarafında o... damgası yemek hemde oyle olmadıgım halde yani diyecek sey bulamıyorum ınsanlar nasıl bu kadar iğrençleşmis...Cesaretini toplayıp o adamdan kurtulabildigine göre kararlı ve güçlü bir karakterin var. Ayrılmakla en önemli kararı vermişsin. Arkadaşların da senin dostluğuna önem veriyor olsaydı bu durumu bir de sana sorarlardi. Onlar ancak dedikodunun peşinden gittiği için hiç düşünmeden sende onların üstünü çiz. Sınıfındaki arkadaşından da hiç çekinme. Bırak tüm kampüse duyursun isterse. Evet zor olacak ama sen hayatına devam et. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Herkesin hataları var ama belli etmiyor. Tüm bu pisliklerle tek başına mücadele ettiğin için seni tebrik ediyorum. İnşallah her şey gönlünce olur.
İnsanlar grup halindeyken birini ötekileştirme eğilimindedir. Hepsini tek tek sorgulasan hayatlarından neler neler çıkar. Zaten bunların ortaya çıkması endişesiyle hep bu çamur atma durumları oluyor. Utanılacak hiçbir şeyin yok. Beraber olmak istemişsin ve olmuşsun o kadar. Kimseye kendi bedeninle ilgili açıklama yapmak zorunda değilsin. Kendini dışlanmış hissediyorsun fakat böyle bir ortamdan dışlandigin için mutlu olmalısın. Belki bu ihanet içinde hep bir acı olarak kalır ama sonrasında hepsine icinden inceden bi küfür edip geçeceksin.sağolun of of su gunler gecse keske bır an once inanın öyle zorkı herkes tarafında o... damgası yemek hemde oyle olmadıgım halde yani diyecek sey bulamıyorum ınsanlar nasıl bu kadar iğrençleşmis...
cok dogru onlardada kım bılır neler varkı böyle yaptılarİnsanlar grup halindeyken birini ötekileştirme eğilimindedir. Hepsini tek tek sorgulasan hayatlarından neler neler çıkar. Zaten bunların ortaya çıkması endişesiyle hep bu çamur atma durumları oluyor. Utanılacak hiçbir şeyin yok. Beraber olmak istemişsin ve olmuşsun o kadar. Kimseye kendi bedeninle ilgili açıklama yapmak zorunda değilsin. Kendini dışlanmış hissediyorsun fakat böyle bir ortamdan dışlandigin için mutlu olmalısın. Belki bu ihanet içinde hep bir acı olarak kalır ama sonrasında hepsine icinden inceden bi küfür edip geçeceksin.
haklısınız bende yuuzne tukururdum öyle bır erkegın ama işte herkes insan degıl bizim gibiMal sürüsü ya..
Bir erkek gelip bana eski kiz arkadasini kötülese zaten o erkek biter gözümde ne kadar karaktersiz diye bir daha arkadas olarak görüsmem.
Iliskisini, eski sevgilisini kötüleyen erkek ne zamandir adam yerine konuluyor.
Hemcinsimi benim yanimda yerecek erkek benim yanimda olamaz zaten.
Ay tiksinc iliskilerin hepsinden kurtulmusun.
Arkadaslarinda beyinsizmis.
Daha ne diyeyim.
Yola yalniz devam et biraz da ne olacak.
Simdikilerden daha iyidir.
canım ben arkadaslarıma dedım kı aylardır benı aılemle tehtıd ettıgı ıcın sevgılıyım dedım o arada sevgılım onlara demıs kı yalan soyluyor benle aylarca gezdı ( okul zamanından bahsedıyor kı her cıktıgımızda ben surat astım falan) benden önc baska erkekelrlede ilişkiye girmiş demiş. beni aldattı affettim demiş sevgimden, evime rezil etmeye gelmişti beni millete yalvarmaya geldim demiş, ona ulaşamadım çıldırdım aılesı onu silip başak bana kalsın mecbur olsun bana tekrar sevgılı olalım dıye aılesıne anlattım demiş, benle hep bırlıkte oluyordu bır senedır demiş( yalan tabı son bır sendır olmadım ama mıllete nasıl ınandırııım ) bu gıbı seyler maalesef banada oyle mı basak demedı kımse dırek sıldılerŞu sevgilinin parasını yeme mevzusu nereden çıktı? bir de eğer sınıftaki erkeklere durumu anlattıysa onlarla da mesafeli olmayı tercih et. Başka türlü sebeplerle sana yanaşmak isteyebilirler bu saatten sonra. Malum erkek milleti. Benim anlamadığım nasıl bir sevgiliyle ayrıldın diye herkes seninle küsüyor anlamadım. Yani ya anlatmadığın bir şeyler var ya da eski sevgilin çok başka şeyler de anlattı. O kadar insan biriyle ayrıldın diye niye küssün çok mantıksız.
haklısınızEtrafta ne kadar hanzo var senin etrafında başak nerden buldun bu kadar insani.
Sana böyle konuşanlar kimbilir kendileri neler yapiyor veya yapacak. Onlardan uzaklastigin için sevinmelisin. Yeni insanlarla tanışıp mutlu olma zamani. Gereksizlerden kurtuldun. Böyle düşün
canım ben arkadaslarıma dedım kı aylardır benı aılemle tehtıd ettıgı ıcın sevgılıyım dedım o arada sevgılım onlara demıs kı yalan soyluyor benle aylarca gezdı ( okul zamanından bahsedıyor kı her cıktıgımızda ben surat astım falan) benden önc baska erkekelrlede ilişkiye girmiş demiş. beni aldattı affettim demiş sevgimden, evime rezil etmeye gelmişti beni millete yalvarmaya geldim demiş, ona ulaşamadım çıldırdım aılesı onu silip başak bana kalsın mecbur olsun bana tekrar sevgılı olalım dıye aılesıne anlattım demiş, benle hep bırlıkte oluyordu bır senedır demiş( yalan tabı son bır sendır olmadım ama mıllete nasıl ınandırııım ) bu gıbı seyler maalesef banada oyle mı basak demedı kımse dırek sıldıler
inşallah ortaya cıkar ve bana yasattıklarıyla sınanırla sagolun ama keske gecen yaz cesaret etseymısım bır yılım bosa gıttı...O adamla ayrılmanız da arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görmenize vesile olmuş. Üniversite bitsin hayat yeni başlıyor dayanın. Bu insanlara, dostum ona kocam deseniz daha mı iyiydi. Herkesin böle dönemleri olabilir, siz kendinizden emin olun gerçek ortaya çıkacaktır. Cesaretinizi de tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?