Herşey çocuklarımız için tabiki , üstelik tam ergenlik yaşı , ben ısrarcı olurdum sanırım .Arkadaşlar, epeydir kafama taktigim bişey var. 14 yaşında çocuğum ve eşimle çekirdek aile oturuyoruz. Ben evlendiğimde başka biyere taşınırım diye düşünürken yine aynı civarda ev tuttuk. Kiraciyiz. Ben sürekli artık düzgün bir semte taşınmalıyız çocuk güzel bir yerde arkadaş çevresi edinsin fikrindeyim. Kendim de daha medeni insanlarin olduğu çağdaş ortamlarda olurum diye düşünüyorum. Eşim de buraları sevdi ve işlerini buralarda kurdu
Ben kendimi buralarda hapsolmuş gibi hissediyorum. Sanki bana öyle geliyor ki çocuğum da daha güzel ortamlarda iyi yetişecek. Eşime ısrar edip etmemek konusunda kararsızım .
Sizlerin fikrini merak ediyorum.
herkes kendıne yakın yerlerde yasamalı kesınlıkle katılıyorumArkadaşlar, epeydir kafama taktigim bişey var. 14 yaşında çocuğum ve eşimle çekirdek aile oturuyoruz. Ben evlendiğimde başka biyere taşınırım diye düşünürken yine aynı civarda ev tuttuk. Kiraciyiz. Ben sürekli artık düzgün bir semte taşınmalıyız çocuk güzel bir yerde arkadaş çevresi edinsin fikrindeyim. Kendim de daha medeni insanlarin olduğu çağdaş ortamlarda olurum diye düşünüyorum. Eşim de buraları sevdi ve işlerini buralarda kurdu
Ben kendimi buralarda hapsolmuş gibi hissediyorum. Sanki bana öyle geliyor ki çocuğum da daha güzel ortamlarda iyi yetişecek. Eşime ısrar edip etmemek konusunda kararsızım .
bizim bir tanıdık 3 kız vardı, bunlar liseyi bitirince, evini kiraya verip, lüx bir semte kiraya gitti....gitme amacı, kızlarının varlıklı, kariyer sahibi kişilerle evlenmeleri içindi...hakkatende öyle oldu...Arkadaşlar, epeydir kafama taktigim bişey var. 14 yaşında çocuğum ve eşimle çekirdek aile oturuyoruz. Ben evlendiğimde başka biyere taşınırım diye düşünürken yine aynı civarda ev tuttuk. Kiraciyiz. Ben sürekli artık düzgün bir semte taşınmalıyız çocuk güzel bir yerde arkadaş çevresi edinsin fikrindeyim. Kendim de daha medeni insanlarin olduğu çağdaş ortamlarda olurum diye düşünüyorum. Eşim de buraları sevdi ve işlerini buralarda kurdu
Eşim kötü semt olduğunu düşünmüyor, bu noktada ayrılıyoruz. Ben erenköy suadiye tarafını istiyorum. Burası üsküdarBoyle bir seceneceginiz, imkaniniz varsa kötü semtte oturmanin anlami yok. Cocuk olmasa bile durulmaz.
Istanbuldayiz. Biliyormusunuz istanbulu?Ben de kesinlikle düzgün bir semte taşınmanızı tavsiye ediyorum imkanınız varsa. Özellikle çocuğunuzun çevresi değişir. Bilmiyorum büyükşehirde mi yaşıyorsunuz ama istanbul İzmir Ankara gibi yerlerde semt değiştirince dünya değiştirmiş gibi oluyor insan. Özellikle mülteci akınından sonra gündüz bile geçmekten çekindiğimiz caddeler sokaklar oldu İstanbul’da. Ama iyi semtlerde gece saat kaç olursa olsun rahatça güvenli şekilde geziliyor, gençler için spor imkanları oluyor, komşuluk ilişkileri açısından bile rahatlıyor insan. Etrafa rahatsızlık vermeme bilincine sahip komşu önemli.
İsteğinizde haklısınız, sonuna kadar =) bu yıl zbrnundan atasehire tasındık ve nefes aldım resmen. Ben sizin tasınmak istediğiniz semtleri begeniyorum =) evlilik sebebi ile Avrupa yakasına tasınmak zorunda kalmasaydım bende erenköyde ni ev bulmustum kendimeEşim kötü semt olduğunu düşünmüyor, bu noktada ayrılıyoruz. Ben erenköy suadiye tarafını istiyorum. Burası üsküdar
ibizim bir tanıdık 3 kız vardı, bunlar liseyi bitirince, evini kiraya verip, lüx bir semte kiraya gitti....gitme amacı, kızlarının varlıklı, kariyer sahibi kişilerle evlenmeleri içindi...hakkatende öyle oldu...
izmiri
Istanbuldami komşunuz?
Zeytinburnundan iyidir ama ataşehir de dönük, mutsuz sanki oradaki insanlar. Ben caddebostan tarafını tek geçiyorum.İsteğinizde haklısınız, sonuna kadar =) bu yıl zbrnundan atasehire tasındık ve nefes aldım resmen. Ben sizin tasınmak istediğiniz semtleri begeniyorum =) evlilik sebebi ile Avrupa yakasına tasınmak zorunda kalmasaydım bende erenköyde ni ev bulmustum kendime
Atasehirin bazı bölgeleri güzel bana kalırsa, spor olanakları ve yesil alan acısından. Bence de caddebostan tarafı hos. İmkan varsa değerlendirilmeli derim ben.Zeytinburnundan iyidir ama ataşehir de dönük, mutsuz sanki oradaki insanlar. Ben caddebostan tarafını tek geçiyorum.
Istanbuldayiz. Biliyormusunuz istanbulu?
Zeytinburnundan iyidir ama ataşehir de dönük, mutsuz sanki oradaki insanlar. Ben caddebostan tarafını tek geçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?