Merhaba, sorumun özeti aslında Lara'nın Adam gibi adam şarkısı, okumaya üşenenler direkt onu dinleyebilirler
Şimdiye kadar biri uzun (6 yıllık) ve birkaçı da 1 yılın altında olmak üzere bazı ilişkilerim oldu. Neredeyse 30 yaşındayım, yani aslında hızlı bir aşk hayatı olan ya da bu tür ilişkileri yüzeysel yaşayan biri değilim. Ama söz gelimi 5 ilişkim olduysa 3'ünde karşı tarafla ilgili güven problemlerim oldu ve bunların da hemen hiçbiri boşa çıkmadı. Bazen ilişki sırasında, bazen de ilişki bittikten sonra kişilerin bana sadık olmadıklarını öğrendim.
Dün sohbet ettiğim bir kadın arkadaşımın 2. evliliğinde yeniden aldatıldığını öğrenince şunu sormak istedim:
Devir mi kötü? Yoksa bu bizzat bizim istikrarımız mı, seçimlerimiz mi çok yanlış? Bazılarımız bu yanlış tercihlere daha mı yatkınız? Açıkçası yaşım itibarı ile de bu kötü tecrübeleri edindikçe ve duydukça evlilikten gönlüm geçiyor. Uzun zamandır yaşadığım avuç içi kadar yerden tayin oluyorum, önceden bunun hayalini kurar gittiğim yerde sosyal hayatımda bu anlamda gelişmeler yaşayabilmeyi umardım ama artık bunun boş bir hayal, çocuksu umutlar olduğunu düşünmeye başladım.
Acaba sorun gerçekten bende mi? Böyle tatsız ilişkiler yaşayıp bugün karakterli bir bey efendi ile mutlu olabilenler var mı?
Bir erkeğin karakterli olduğunu nasıl anlarsınız, sizce nasıl başlayan ilişkiler bu anlamda daha güvenlidir? Şimdiden teşekkür eder, Allah'ın hepimizi iyilerle karşılaştırmasını dilerim:) Sevgiler!