Düzgün kesilmeyen burun

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Columelada düzgün yapılmayan kesi mı yoksa dikismi bir tarafta ağrı gibi birşey var daha çok sızlama gibi görüntüde bir yerde daha derin kesi izi var sizlamasiyla uyandım 1 yıl 2 ay geçti ameliyatın üzerinden hala çok enterasan böyle bir durum yaşayan var mı yazacamda biliyorum yok gulsem mı ağlasam mı şaşırdım düzgün kesi bile yapılmamış aklım almıyor artık bu durumu 2.ameliyata cesaretimda yok

Damar çatlamıs Ağrı yapmış olabilir mi
Bilmem öyle bir şey olabilir mi benim çok uzun zaman oldu ameliyat olalı columelanin olduğu yerde damar var midir benim colume la kısmı düzgün değil kıkırdak yok etten oluşuyor çok yumuşak kesi izi bile zikzaklı gidiyor ve açık ameliyat olanlara göre çok daha belirgin iz kaldı

Nasıl bir doktor oradaki kıkırdağı koymadan diker ya . Utansın doktorluğundan .. yani evet olabilir Kılcal damar patladı mı cız cız eder yanma olur belki de sizinkide öyle birşeydir bu arada geçen haberlerde Konyalı bir doktor burnu olmayan bir adama burun yapmıs .. hemde devlette yani demek ki yapınca oluyor

Nasıl bir doktor oradaki kıkırdağı koymadan diker ya . Utansın doktorluğundan .. yani evet olabilir Kılcal damar patladı mı cız cız eder yanma olur belki de sizinkide öyle birşeydir bu arada geçen haberlerde Konyalı bir doktor burnu olmayan bir adama burun yapmıs .. hemde devlette yani demek ki yapınca oluyor
Yanma gibi değilde sağda sızı gibi tuhaf bir his var.doktor kim. Doktorla ilgili hiç birşey söylemiyorum adını da yazmıyorum gerek yok çünkü.yakın bir zamanda tekrar ameliyat olacağım.sizde doktorla ilgili birşey yazmayın hatalı ameliyat olduğunu herkes söylüyor ama yinede gerek yok konuşmaya.ben konuya da bilerek doktor adı yazmıyorum bunu özellikle belirtmek istiyorum burada sadece bilgi edinmeye çalışıyorum.yakinda başka doktorlara muayeneye gidince onlardan biri bir çözüm bulur elbette.

Bilmem öyle bir şey olabilir mi benim çok uzun zaman oldu ameliyat olalı columelanin olduğu yerde damar var midir benim colume la kısmı düzgün değil kıkırdak yok etten oluşuyor çok yumuşak kesi izi bile zikzaklı gidiyor ve açık ameliyat olanlara göre çok daha belirgin iz kaldı
Zikzakli kesiliyor zaten. Duzgun dikmemis olabilirler.

Diğer hastalarda 1 yıl sonunda neredeyse hiç iz kalmıyor.bana tuhaf geliyor görüntüsü sizde açık teknikle mi oldunuz.en iyisi kapalı teknik ilk ameliyatım olsaydı kesinlikle kapalı teknikle çalışan doktora giderdim
Evet acik teknikle ama daha cok yeniyim 21 gun oldu. Kapali teknik cok riskli bence.

Evet acik teknikle ama daha cok yeniyim 21 gun oldu. Kapali teknik cok riskli bence.
Iyi doktor yaparsa risk azalır açık teknikle olsada iyi yapılmazsa sonuç kötü oluyor.kapali tekniği her doktor yapamıyor çok yetenekli doktorlarin işi kapalı teknikle yapmak

İnşaallah sıkıntılarını çözecek doktora denk gelirsin canım sana çok dua ediyorum... bu arada kapalı teknik hastasıyım fazlasıyla memnun mutluyum hızlı iyileşmw sürecim oldu. 2. Ayıma giriyorum pazartesi. Ödem atıcı bir şey yapmadım su bile içemiyorum unutuyorum :))

İnşaallah sıkıntılarını çözecek doktora denk gelirsin canım sana çok dua ediyorum... bu arada kapalı teknik hastasıyım fazlasıyla memnun mutluyum hızlı iyileşmw sürecim oldu. 2. Ayıma giriyorum pazartesi. Ödem atıcı bir şey yapmadım su bile içemiyorum unutuyorum :))
Teşekkür ederim canım.kapali teknikle yapılan burunlarin ameliyatta çekilmiş fotoğraflarina bile çok özeniyorum tertemiz görünüyor ne kesi var nede dikiş .sonrasında iz kalmaması da iyileşmenin hızlı olmasida hep hastanın yararına.senin içinde çok sevindim güzel burnun insallah hep mutluluk getirir sana:)

Teşekkür ederim canım.kapali teknikle yapılan burunlarin ameliyatta çekilmiş fotoğraflarina bile çok özeniyorum tertemiz görünüyor ne kesi var nede dikiş .sonrasında iz kalmaması da iyileşmenin hızlı olmasida hep hastanın yararına.senin içinde çok sevindim güzel burnun insallah hep mutluluk getirir sana:)
Yani ben fark yok sanardım aama açık teknikte 6 ayda inen şekillenen burun benim kapalı teknikle iki ayda o görüntüye ulaştı. İnşaallah bir an önce sende doğru doktoru bulur sorunlarını halledersin

Back
X