Arkadaşım sana katılıyorum..sadece medya sektöründeki insanlr değil ..normal yaşantıdaki erkeklerde aynı .. kıme sorsam aynı şikayet...düzgün şerefli erkek kıtlığı gelmiş sanırım...Evlisi sevgilisi olanda yine aklı başka kızlarda...Bir hayvani açlık almış başını gidiyor... Bende diyorum bu kızlar kime güvenip evlenecek... hangi erkeğe sorsan hepsi aynı değil der... sonra fırsatını bulduğu ilk yerde sizi böyle şaşkına çevirir.. aynısınız kiminiz dinda görüntüsünün altında,kiminiz tek gecelik ilişkiyi modern yaşam sanan yapıda,ama ne hikmetse evlenecek kız yok diyorsunuz birde sonuçta... benim bildiğim erkek evlenme konusunda hep kaçıyor... Özgürlüklerinden taviz vermek istemıyor..kadın bir yaşa gelince anne olmak için harekete geçmek zorunda olduğunu hissediyor...zaten... sana dicem arkadaşım...tek tabiki yaşayabilirsiniz ,ama adamlar yanlız yaşayan kadınıda iyi değerlendirmiyor,hoş ailesiyle yaşayanada yapacağı şeref...szlikten geri kalmıyorda.doğru insan cidden çok zor..herkez bacısı anası ve ilerde bir kız çocuğu sahibi olabileceğini düşünse ve gerçekten Allahtan korksa zaten böyle yapmaz.