Saç Kesim Şekilleri düzleştirici kullanmak istemeyenlere kendi bulduğum bi yöntem

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
arkadaşlar ben arada bi düzleştiriyorum saçlarımı ve saçlarım dalgalı daha doğrusu düzleştiriyodum..

artık düzleştirmek istemiyorum zarar veriyo zaten iyice azaltmıştım kullanmayı ama sonradan aklıma bi fikir geldii

paylaşmak istedim;şöyle ki

evde 2 tane fırça vardı şu kuaförlerin kullandığı tahta vernikli fırçalardan.ve pazarda felan bulabilirsiniz 1 lira gibi bişey fiyatı

neyse onlardan evde 2 tane vardı ama kendim fön çekemediğimden yapamıyodum,uçup gidiyodu makineyi açınca saçlar dağılıyodu.hep anneme yaptırmak da olmuyo.kendim yapabilmek için düşündüm düşündüm nasıl yapabilirim diye. aldım iki saç fırçasının arasına saçımdan ince bi tutam aldım koydum iyice arasına düzgün bi şekilde,kuaförlerin yaptığı gibi makinenin en sıcak kısmında saçlarımı çektim aşağıya doğru. vee çok doğal bi düzlük oldu:62:

makinem iyi marka ama gene de fırçayla yaptığındaki gibi o havayı vermiyo ve saçı çok yıpratıyo direk saça değiyo çünkü.:26::26:

hem doğal bi düzlük istiyodum ben,jilet gibi saç istemiyodum:50:

neyse lafı fazla uzatmıyım,yapmak isteyen varsa eğer yapsın bakalım işini görücek mi.. ama mutlaka en sıcak kısımda olucak yaklaştırcaksınız çok uzak durmıycak makine ve de yavaş yavaş yapcaksınız.tarakların ikisinin de saplarından tutup saçı arasında tutarak çekip aynı anda da makineyi tutacaksınız.ama tarağı tuttuğunuz eliniz biraz yanıyo onun için de elime eldiven geçirdimm:27::27:

umarım işinize yarar:78::78::78::78:

evet böyle bi yöntem var ben de gittiğim kuaförde görmüştüm sonra evde kendim de yaptım bi süre o da biraz yıpratıyo saçı düzleştirici kadar olmasa da

evet cnm yıpratır tabi ama düzleştirici kadar değildir..

ama hangi işlemi yaparsan yap biraz yıpratma olur muhakkak ama en aza indirmek gerek..

ben anlayamadım ıslak saçamı uyguluyosunuz.saçı ikiye ayırıp mı kaç defada bitiyo?

kuru saç olucak cnm iyice kurusun saçın ondan sonra yap.bu arada saçın nemini kaybetmemesi için % 70 ini kurutmalıymışız geri kalanı kendi kurumalıymış..

iyice kurut tutamlara ayır ve öyle yap cnm... ince olsun tutamlar

anlayamadınız mı :17::17::17: anlatamadım demek ki arkadaşlar.. tekrar anlatıyım

şimdi elimizde iki tane fırçamız var;saç tutamını alıp bu iki fırça biri altta diğeri üstte olucak çekilde arasına koyuyoruz yani aynı düzleştiricideki gibi.. nasıl onun da iki plakası var ve saçı arasına koyuyoruz aynı öyle yapıyoruz.. burda tek fark fırçaların sapı var elimizde tuttuğumuz .. ve saçı arasına iyice sıkıştırıyoruz arkadaşlar

fotoğraf koymak isterdim ama makinemiz babamda o da yurt dışında:26::26::26::26:

umarım anlatabilmişimdir

anlayamadınız mı :17::17::17: anlatamadım demek ki arkadaşlar.. tekrar anlatıyım

şimdi elimizde iki tane fırçamız var;saç tutamını alıp bu iki fırça biri altta diğeri üstte olucak çekilde arasına koyuyoruz yani aynı düzleştiricideki gibi.. nasıl onun da iki plakası var ve saçı arasına koyuyoruz aynı öyle yapıyoruz.. burda tek fark fırçaların sapı var elimizde tuttuğumuz .. ve saçı arasına iyice sıkıştırıyoruz arkadaşlar

fotoğraf koymak isterdim ama makinemiz babamda o da yurt dışında:26::26::26::26:

umarım anlatabilmişimdir

saçların bu haldeyken fön makinesimi tutuosun noluyo onu anlamadım

saçların bu haldeyken fön makinesimi tutuosun noluyo onu anlamadım

evet cnm makineyi de diğer elinde tutuyosn kuaförlerin yaptığı gibi arasına koyduğun saçla beraber fırçayı aşağı doğru çekerken,makine de en sıcak ayarda çektiğin fırçayla eş zamanlı olarak çekiyosun aşağıya doğru

$elit_5032.webp fırça da bu şekilde olanlardan

Back
X