Saç Şekillendiriciler düzleştirici sorunsalı..

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
kızlar saçlarm şekilsiz ince telli hafif dalgalı gbi düzleştirci kullandm uzun bi sre yıprattı bya ynede vazgeçemiyrm haftada bir iki yapsam sadece zarar verirmi çk saça sz ne kdar sklıkla kullanıysnz??

kızlar saçlarm şekilsiz ince telli hafif dalgalı gbi düzleştirci kullandm uzun bi sre yıprattı bya ynede vazgeçemiyrm haftada bir iki yapsam sadece zarar verirmi çk saça sz ne kdar sklıkla kullanıysnz??
Sürekli kullanıyorum malesef. Çünkü doğal haliyle dışarı çıkmam imkansız kabarık ve şekilsiz.
benim saçlarım çok fazla yıpranmadı kırılmasın yıpranmasın diye saçına maske yapabilirsin haftada 2 defa.

Benimde öyle ama gecen hafta uçlarını kestrdim ve sadece bir kere duzlestirmemle kırıkları farkettim çok üzülüyorum bu duruma. Bu saçı koruyan got2b spreyleri varmış bende merak ediyorum deneyebilirsin :)
sorun düzleştiriciyle uğraşmaya üşenmem de :) zati düzleştirsem bile yazın nemden berbat oluyor. kışında föne devam :rolleyes:

haftada iki kere değil bi kere bile değse zaten yanıyo saç her türlü zararlı düzleştirici. ben 3 4 yıl boyunca mafettim saçlarımı daha düzleştirici falan kullanmaya cesaret edemem:D

Isıdan korunması icin spreyler var onlari kullan cok zarar vermiyor öyle

Back
X