Saç Şekillendiriciler düzleştiricilerden hangisi..

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
kızlar düzleştiricilerden hangisini tavsiye ediyorsunuz..philips yada braun..hangisinde alsam acaba...:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kafam bayağı bir karıştı.Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici bunu bayağı övmüşler..
philipsmi alsam rowentamı..yoksa bundanmı

saol canım ya bende kimseler yokmu diyordum..saçım yanmasın istiyorum zaten seyrek ve düz saçım var...

rica ederim ne demek ben şuana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım benim saçlarım da tam tersi sık ve dalgalı

Son düzenleme:
remington çok başarılı arkadaşım :92:

hayır salonstraight pro xl 4667:)

Son düzenleme:
meg esra teşekkürler kızlar...

Ben de philips kullanıyorum canım gayet memnunum.
saol arkadaşım cevabın için küçük oğlum var onedenle netten alıcam..kafam karıştı biraz ama philips ve rowentada yoğunlaştım...

markasan sitesinde kampanya varda 160 lira olanlar 100 e düşmüştü kaçırdım..karar verememekten

Ben düzleştirici tefal e ilk geldiğinde rowenta almıştım. ünv hayatım boyunca onu kullandım uzun ve gür saçlarım old içi o dönem çok uzun sürüyordu ve saçlarım çok kırılmıştı o dönem. Daha sonra işe başlayınca kuaföre gitmeye başladık malum Kuaförümün kullandığı düzleştirici aynı zamanda maşa yapan GAMA markadan bende sipariş ettim. Diğer düzleştiricilerden farkı maşa yapması değil, saçı ionl ve lazer etkisiyle şokluyor, saçınıza tek seferde dümdüz oluyor. Ve mesela dalga yaptıysanız ıslatıp kurutmadan saçınızı düzleştiremiyorsunuz o kadar etkili. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum saçlarımı da kısa kestirdiğim içn her banyo sonrası düzleştirmek zorundaydım kesinlikle saçlarım kırılmadı. Harika bir ürün, mutlaka bunu alın asla pişman olmazsınız. Profesyonel bir ürün old için çoğu kuaförde bu markayı görebilirsiniz.

Gelelim fiyatı ve temin edilmesine,
Ben kuaförüme getirttim (ama hepsi kabul etmiyor) malesef 240tl ödedim. Ben çok beğenince ablam aynısını istanbul doğubanktan aldı -zaten satan bir dükkan varmış, herkes gösteriyormuş- 150tl ye aldı o.
Ayrıca hepsiburada.com da satılıyordu sanırım.

Dikkat edilmesi gereken bir durum var, bu markanın bir kaç çeşidi var biri daha ucuz. Eğer alacaksanız içi kırmızı plakalı yani saçı şoklayan etkilisinden almanız lazım.

Kırmızı bir düğmesi var yanıp sönüyor sürekli ablam bozuk sanmış ama saçı şokladığı an kırmızı yanıyor.
Şiddetle tavsiye ederim.

Arçelik kullanıyorum ve gerçekten memnunum kaç senedir kullanıyorum. Diğerleri gibi saçlarımı fazla kırmadı ama sonuçta yakıyor hepsi zararlı:97:

Şiddetle tavsiye edebilirim :) buharlı oluşundan ötürü diğerleri kadar yıpratmıyor da saçı ve ayrıca çok kalıcı şekillendirme sağlıyor.Fiyatı da düştü bir arkadaşımda tavsiyem üzerine ve kendi de benimkini denedikten sonra aldı geçen hafta,110 liraya bulmuş

SalonStraight Pro XL Düzleştirici (philips)

jilet gibi düzleştiriyor. ev arkadaşımın vardı ve ben kendimkini bırakıp onun düzleştiricisiyle haşır neşirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…