Saç Şekillendiriciler düzleştirince elektriklenme sorunu?

vampgirl

Vampires
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
220
4
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...

Saç düzleştiricimle saçlarımı düzleştirince, elektrikleniyor ve bu elektriklenme şeklini bozuyor. eyvahedigeldismile

ne yapmamı önerirsiniz??

yerimseniben

canım düzleştirdikten sonra az miktarda şekillendirici sürebilirsin gün boyu korur.elektiriklenmez.yerimseniben

elidor ya da pantane 7/24 lerden düzleştirdikten sonra sürebilirsiniz ya da düzleştirmeden önce bi kaç damla bebe yağı sürerseniz sorun ortadan kalkar ben öyle yapıyorum :)

ben de çok az miktarda el kremiyle saçlarımın üstünden geçiyorum hafif şekilde.alıyo elektiriklenmesini..

bende bebek yağı çok az miktarda sürüyorum düzleştirdikten sonra dümdüz jilet gibi oluyor hiç elektriklenme kabarmada olmuyor jöle yada köpükte sürebilirsin fark etmez. iki senedir ustası oldum bu işin

teşekkür ederim :))
bugün mavisu denen spreyden sıktım. o da işe yaradı hani şu sarıkız marka olanı makbul olandan

elinize krem sürdükten sonra saçlarınızı parmaklarınızla tararsanız elektriklenmeyi azaltır
yada dax arkadaşların dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…