Dyson 🧹

trmr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
259
66
13
Kızlar sizce dyson v15 mi yoksa gen5 mi tercih edilmeli?

Hic biri bence
Dysonun sadece markasina para ôdendigini düsünüyorum.
Iyi cekmiyor

Yani ben kablolusunu tercih ederdim şarjlısı yerine .tamam kullanım açısından çok
rahat ama 10 dakikalık bir şarj için 4-5 saat şarjda tutacaksınız ben 10 dakikada 1 tane odayı süpüremem ki

Nasıl iyi çekmiyor Allah aşkına ya her gün 3 defa supuruyorum her seferinde bı dolu toz topluyor
Söyle,
isimsiz makineler bile dibinden söküyor tozu dyson bu beklentimi veremedi bana, ustün koru yapiyor. O fiyata ben begenmiyorum islevini.
Roborock mesela kesinlikle her hanima tavsiyem.

Tabi benim görüsum binlar

Ay annem çok istiyor hediye alacağız ama işte modelinde kararsız kalmıştık

Yani ben kablolusunu tercih ederdim şarjlısı yerine .tamam kullanım açısından çok
rahat ama 10 dakikalık bir şarj için 4-5 saat şarjda tutacaksınız ben 10 dakikada 1 tane odayı süpüremem ki
10 dakikada bir şarj gerekmiyor ki. Ben evin iki katını süpürüyorum tek şarj ile. Çok büyük rahatlık bence

Kullanımı en rahat diyorlar ya v12ye sanırım bizim tercih ettiklerimiz bi tık ağırmış
Ben 9 aydır kullanıyorum cidden kullanımı çok rahat. Çok iyi çekiyor asla yormuyor ağır da değil. Siz hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ama dyson genel olarak süpürge konusunda çok başarılı kesinlikle.

O zaman düşünmeye gerek yok çok teşekkür ederim

Ben de V12 kullanıyorum, evet hafif, tetik derdi de yok ama çöp haznesi çok küçük.
Hazne biraz dolu olsa filtre uyarısı veriyor, filtre temiz olmasına rağmen. Servise gitti, geldi,pek bir değişiklik yok. V15 almadığıma pişman oldum. Bunu da dikkate alın derim.
Ama kablosuz süpürge çok büyük rahatlık. Anneciğinize feda olsun

Ya evet bizde ikisi arasında kalmıştık olmuşken gen5 olsun dedik artık tetik falan yokmuş sanırım onda da. Eee tabi anne olunca akan sular duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…