Elektrikli Süpürgeler dyson m? ı philps mi? lg buharlı süpürge mi? acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar :((

Gurmes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.186
1.158
333
Merhaba arkadaşlar arnica bora aldım 2 yıl önce evlendiğmde fakat hc memnun değilim çekim gücü çok az ve çok zahmetli hantal bişiy. ben çekim gücü iyi olan iyi bir süürge istiyorum almak,, fakat markalar hakkında pek bilgim olmadığından bilmiyorum ne alacağımı bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim cevaplarınızı bekliyorum :)

Arkadaşım işine yarar mı bilmiyorum ama Ben Miele süpürge aldım 1 yıl önce ve acayip memnunum. Almanlar bu işi gerçekten iyi biliyor. Normal bir süpürge öyle sulu falan değil, normal toz torbalı ama torbası kağıt değil bezden. Torba ağzına kadar dolsada tek bir tane bile tozu dışarıya çıkartmıyor. Çok güzel bir çekim gücü var. Kesinlikle Mieli tavsiye ederim. Bu arada toz torbalı süpürgeler sağlık açısından daha yararlymış ve Miele testlerde %99 olarak tozu hiç dışarı çıkartmadığı için dysondan üstün gelmiş.

Şayet toz torbasız model isteniyorsa kesinlikle dyson.
avantajları;
-torba masrafı yok, hatta philipste olduğu gibi 2 ayda bir değişmesi gereken filtresi de yok. yani sıfır masraf.
-allerji hastaları için (her modeli değil) hepa 12 filtreli
-5 yıl garantili (yetkili satıcıdan alınmazsa garanti kapsamı dışında kalıyor, aman dikkat)
-torbasız grupta bu sistemin yaratıcısı.
dezavantajları;
-çekiş gücü sabit. dolayısı ile ince bir kilim süpürmek, parke süpürmek ölüm gibi. yapışıyor ve yoruyor.
-gürültülü.

torbalı süpürge kullanırım diyorsanız kesinlikle miele...
hayatımda denediğim en rahat süpürge mielenin (hangi modeli hatırlamıyorum ama, elektrikli süpürge ayağı olan, 1500 lira üzeri bir süpürgesi vardır, o)
avantajları;
-her parça diğer modelle uyumlu, süpürge değişen ihtiyaçlara göre yeni aparatlarla ihtiyaca uygun hale gelebiliyor. misal normal klasik süpürge aldık diyelim, sonra allerji durumu ortaya çıktı hepa filtre ayrıca satın alınıp allergy süpürge yapılabiliyor.
-değişen çekiş gücü her yerde süpürme sağlıyor.
-şahane dayanıklı bir torbası var, cam-çivi bile yırtmıyor.
-20 yıldan fazla kullanım ömrü var
dezavantajları;
-torba maliyeti var
-çok klasik bir tarzda

dyson da iyi lg'de.. toz torbasızlar kötü deniliyor ama lg'nin toz sıkıştırma özelliği ile tozlar kalıp halinde çıktığı için etrafa yayılması gibi bir problem olmuyor..

ben kaç gündür süpürge yorumlaro okuyorum..torbasız almaya karar vermiştimm..temzlemek sıkıntı oluyomuuşş kafama yattı torbasızdan vazgeçtiim..philips 9170 diye toz torbalı bi süpürgede karar verdim gibi fiyat araştıyorum 380 ila 415 aradında fiyat gördüüm.hepa filtreli tozu dışarı vermiyor ve torbası bez gibi olanlardann ..bi kişi yorum yazmış torbanın içini boşaltıp tekrar kullanıyorum diye mantıklı geldii. annemin ki kağıt torbalı ben onu bile başaltıp kullandığımı bilirimm torba yoktuu çözüm olarakk denemiştimm:). mantıklı geldii torbalı ve dışarıya toz vermiyor bi bak derimm.

kızlarr netten aldığımız ürünlerde garanti belgesi nasıl oluyorr...

bende oglum olduktan sonra bosch supurgemı kı cok az cekıyor acılen degıstırmek ıstıyorum kararsız kaldım dyson dusunuyordum ama torbasız avantajmı ve sabıt cekım gucu bıraz can sıkıcı...halada karar veremıyorum miele bır arastırayım bakalım ...

avantajları;
-torba masrafı yok, hatta philipste olduğu gibi 2 ayda bir değişmesi gereken filtresi de yok. yani sıfır masraf.
-5 yıl garantili (yetkili satıcıdan alınmazsa garanti kapsamı dışında kalıyor, aman dikkat)
dezavantajları;
-çekiş gücü sabit. dolayısı ile ince bir kilim süpürmek, parke süpürmek ölüm gibi. yapışıyor ve yoruyor.
-gürültülü.

hayatımda denediğim en rahat süpürge mielenin (hangi modeli hatırlamıyorum ama, elektrikli süpürge ayağı olan, 1500 lira üzeri bir süpürgesi vardır, o)
avantajları;
-her parça diğer modelle uyumlu, süpürge değişen ihtiyaçlara göre yeni aparatlarla ihtiyaca uygun hale gelebiliyor. misal normal klasik süpürge aldık diyelim, sonra allerji durumu ortaya çıktı hepa filtre ayrıca satın alınıp allergy süpürge yapılabiliyor.
dezavantajları;
-torba maliyeti var
-çok klasik bir tarzda

çok güzel açıklama yapmışsınız teşekkkürler

etilalkol'a katılıyorm , torbasızda dayson,torbalıda miele ve hoover , hoover tpp 2321 modeli cok iyi, soluduğun havayı 3000 kat daha temiz hale getiriyor 2321 modeli, FİSMA (dünya alerji kuruluşu) tarafından onay alan ilk süpürgedir.2300 watt,420 airwatt emiş,4 lt bez torba , purehepa+ bactizero+alergycare filtre özelliği, 8 metre kablo,kauçuk teker (zemini çizmez) , 75 db. , turbo başlık + yumuşak fırça sert zemin başlığı,köşe aparatları..... ,tavsiyemdir.

Dyson origin kullanıyorum,en eski modeli olmasına rağmen çok memnunum, tozu dışarı çıkarmıyor.Temizlemek zor diye yazanlar olmuş, katılmıyorum tozu kutudan çıkarıp , bir poşete boşaltıp çöpe atıyorum.Hazneyi arada yıkıyorum,diğer aparatı ise ara ara nemli bezle siliyorum.
Bence toz torbalıdan daha kullanışlı.

avantajları;
dezavantajları;
-gürültülü.

avantajları;
dezavantajları;
-torba maliyeti var
-çok klasik bir tarzda

dyson da sabit emiş gücü olması çok kötü. Acaba emiş gücü sabit olmayan modelleri çıkmış mıdır? Alman malı mı?

Süpürgem bozuldu, tamirine yeni süpürge parası istiyorlar. kararsız kaldım, yine ucuz bir şey alıp 5 yıl kullansam mı pahalı bir şey alıp ömürlük mü kullansam? bi yandan da çamaşır kurutma makinası istiyorum. ikisi de acil ihtiyaç :(

dyson tavsiye ediyor musunuz? Etmiyorsanız başka tavsiyeniz var mı?

Dyson kullanıyorum hatta modeli de eski yaklaşık 2 buçuk sene önce vardı şu an yok
Çok memnunum iyi ki almışım toz torbalıdan falan çok iyi
Magaza çalışanları kime sorduysam hep dyson önerdiler o zaman
iyiki almışım

Durumun varsa al ,, ben 600e aldım teşhir ürünüydü başka yoktu
Ve alabildigin en son modelini al işine yarıyor kesinlikle

kesinlikle dyson derim. özellikle evde bebek var ise ya da aslım, alerji, kedi, köpek var ise hiç düşünmeyin derim.

bende dyson dc 37 animal var çok memnunum yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, temizliği çok farklı diğerlerinden bide animalda turbin başlık var tavsiye ederim.

dyson gercekten cok kalıtelı ve alerjınız varsa makınenıze sonuna kadar guvenebılırsınız dıyebılırım
Dyson kalitesine sonuna kadar bende katılıyorum.
Ancak Alman markası olan Karcher in de çok kaliteli bir marka olduğunu ürünlerinin kalitesinin en az dyson kadar güçlü olduğunu ve servis ağının da çok iyi ve kaliteli olduğunu söyleyebilirim :-)

Bence Karcher markasını da deneyin derim, bu markanın ve bu markanın kullanıcıları hem bilinçli hem de oldukça fazla ;-)

Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine www.karchermarket-firatelektrik.com belirttiğim bu siteden karcher marka buharlı temizlik robotu aldım ve çok da memnun kaldım , site de çok güvenilir ayrıca telefon ile de ürün için teknik destek veriyorlar, yine de karcher markasını da düşünün derim sonuçta Almanlar bu konuda oldukça iyiler

Bence Karcher markasını da deneyin derim, bu markanın ve bu markanın kullanıcıları hem bilinçli hem de oldukça fazla ;-)

Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine www.karchermarket-firatelektrik.com belirttiğim bu siteden karcher marka buharlı temizlik robotu aldım ve çok da memnun kaldım , site de çok güvenilir ayrıca telefon ile de ürün için teknik destek veriyorlar, yine de karcher markasını da düşünün derim sonuçta Almanlar bu konuda oldukça iyiler

1,5 ay kadar önce uygun bir fiyat buldum ve Dyson DC37 aldım. Almadan önce Bimeks'e gittim ve orada satış temsilcisinden tüm bilgileri aldım. 2 model vardı önerdikleri DC37 ve DC52. Tabii fiyatı bütçeme uygun olduğu için internetten 990 TL'ye DC37 aldım.

İnanın evi bir gün önce süpürmeme rağmen salondan acayip toz çıktı. Makinanın biraz sesi var ama çekim gücü çok yüksek. Parkelerde sanki yere yapışıyor. Toz torbasız ve kesinlikle toz kaçışı yok. Zaten bunu icat eden adam Astım hastasıymış ve bundan dolayı bu kanal sistemini yapmış. Bundan dolayı alerjiye karşı bu ürünü kesinlikle alabilirsiniz. Pişman olmayacaksınız kızlar.

Back
X