Dzenli seks hayat kadnn kalbini korur.

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
Düzenli seks hayatı kadının kalbini korur

Kadınlarda kalp-damar hastalıklarından kaynaklanan ölüm riskinin son derece yüksek olduğuna dikkat çeken uzmanlar, düzenli seks hayatının bu riski azalttığına dikkat çekti. Uzmanlar ayrıca; günde iki kez balık yağı içmenin, ufak dozda aspirin almanın ve spor yapmanın da önemine değindi. Kadınların tansiyonlarını denetlemek için kilolarını da kontrol altına almaları gerektiğine dikkat çeken Özel Doğan Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Op. Dr. Mehmet Ünal şöyle konuştu: "Fiziksel aktivitede bulunmak, sigara, alkol ve tuz tüketiminden uzak durmak, taze meyve, sebze ve diyet süt ürünleri tüketmek, kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır."

SABAH GAZETESİ

sexin kilo aldırdığını ilk sizden duyuyorum sex iyiki var bence tam tersi kilo verdirmesi lazım okadar hareket yapıyosun sağlık içinde iyi bişi tabi bu benim düşüncem

Valla onu bunu bilmem de seksin insanı güzelleştirdiğini iddea ediyorum!
:):):):) Aynada ben bunu gördüm.

Arkadaş,eş demeyelimde sevdiğin adamla desek daha iyi olur çünkü nice insanlar var eşini sevmeyen ve sırf eşi diye yapmak zorunda olup seksi işkence gibi gören...

Arkadaş,eş demeyelimde sevdiğin adamla desek daha iyi olur çünkü nice insanlar var eşini sevmeyen ve sırf eşi diye yapmak zorunda olup seksi işkence gibi gören...

ya tamam haklısın tabiki yani ben fikrimi söledim sadece kimi sevgilisyle daha güzel yaşar kimi bi başkasıyla bende eşimle daha fazla haz duyuyorum ama evet sevdiğin adamla demek sanırım en doğrusu ok mu :lepi:

Valla onu bunu bilmem de seksin insanı güzelleştirdiğini iddea ediyorum!
:):):):) Aynada ben bunu gördüm.

%100 katılıyorum .eğer gerçekten bişiler yaşanıyosa....nokta:delphin:

Son düzenleme:
Back
X