Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani? okumazmısın ama mesela yenı cıkan kindellar falan var?Gözlerimin bozulmasına sebeptir
yorum ıcın tesekkurler rıca etsem anketide oylarmısınız?Kitap kokusu olmadan okumak bana gore degil
Oyladim bile:))yorum ıcın tesekkurler rıca etsem anketide oylarmısınız?
Çok okudum anacim olacağı varmistir belki ama gozlerim bozuldu artik e kitap okumuyorum.yani? okumazmısın ama mesela yenı cıkan kindellar falan var?![]()
ha onceden okuyodunuz yanı?ya şunun için soruyorum ben e-kitap arşivi hazırlıyım dıyorum hem bı taraftan kendım okurum hemde ılerde cocuguma bırakırım ama işin kul hakkı kısmı benı bıraz sıkıntıya sokuyo ne de olsa onları ındırırken para odemıyorumÇok okudum anacim olacağı varmistir belki ama gozlerim bozuldu artik e kitap okumuyorum.
sen soyleyınce geldı aklıma dur oyle bı şıkta eklıyım:)Valla ankette uygun bi şık bulamadım. : D ben kitap tutmak isterim elimde. Ama internetten indirmeyi de eleştirmiyorum çünkü kitapların pahalı olduğunu düşünüyorum.
var yahu internette hem pdf hemde e kitap olarak cok kırap var faceden e kitap diye gruplarda var onlarıda takıp edebılırsın cok fena arşivler var:)Bu arada ben ücretsiz indirilebilen Türkçe kitap görmedim hiç var mı öyle bir site?![]()