e-kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e-kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• amaaaan kitapta neymiş eskiden kitapmı varmıs?:D

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.893
598
evet soru budur?
anketi de oylarsanız sevınırım..
tesekkurler:)))
bu arada kalabalık bır e kitap arşivim var isteyen olursa paylaşabılırım:))

Son düzenleme:
Çok okudum anacim olacağı varmistir belki ama gozlerim bozuldu artik e kitap okumuyorum.
ha onceden okuyodunuz yanı?ya şunun için soruyorum ben e-kitap arşivi hazırlıyım dıyorum hem bı taraftan kendım okurum hemde ılerde cocuguma bırakırım ama işin kul hakkı kısmı benı bıraz sıkıntıya sokuyo ne de olsa onları ındırırken para odemıyorum:KK53:

Valla ankette uygun bi şık bulamadım. : D ben kitap tutmak isterim elimde. Ama internetten indirmeyi de eleştirmiyorum çünkü kitapların pahalı olduğunu düşünüyorum.

Valla ankette uygun bi şık bulamadım. : D ben kitap tutmak isterim elimde. Ama internetten indirmeyi de eleştirmiyorum çünkü kitapların pahalı olduğunu düşünüyorum.
sen soyleyınce geldı aklıma dur oyle bı şıkta eklıyım:)

Bu arada ben ücretsiz indirilebilen Türkçe kitap görmedim hiç var mı öyle bir site? :KK45:
var yahu internette hem pdf hemde e kitap olarak cok kırap var faceden e kitap diye gruplarda var onlarıda takıp edebılırsın cok fena arşivler var:)

Ben de elimde tutmalıyım okuduğum kitabı. Sayfalarını çevirmeliyim, okuduğum kadarını gözümle görmeliyim. Kitabı kenara koyduğumda o girdiğim dünyadan gerçek dünyaya geçiş yapmak çok sevdiğim bişi. Bu ekrana bakarak olmuyor ne yazık ki...

Kitap okuma alışkanlığım sayfaların kokusunu içime çekmemle başladı diyebilirim.
Bu kokunun verdiği huzuru e-kitaplarda bulamıyorum. Okumayı denedim fakat rahatsız etti beni.
Kitap yanımda olmalı sayfasını çevirerek okumalıyım.

Kitap bittiğinde ve rafa kalktığında bazen gözüme çarpınca tekrar hatırlıyorum içini :) Bu çok hoşuma gidiyor. Dokunmam lazım :KK30:

ekitap okuyamıyorum ben.. Dikkatimi toplayamıyorum ve okuduğumdan bir şeyde anlamıyorum, zevkte almıyorum :) Kitap dediğin eline alıcan ara verdiğinde sayfayı kıvırıp işaret koyucan :)

Back
X