- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi EU2
e2 testini bir daha yapıyorlar değil mi kontrol amacıyla hani bazen labaratuarlarda da hata oluyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e2 testini bir daha yapıyorlar değil mi kontrol amacıyla hani bazen labaratuarlarda da hata oluyor ?
Arkadaşlar selam
asicim geçmiş olsun
belki kan tahlilinde bir problem oldu aba mantıklı gelmedi sonucunı bekleyelim
bu arada bende dün ilk iğnemi 8 gibi olmuştum
sonra hemşireyi aradım 1 saat gibi önce yapsam olur mu dedim o kadardan bişey farketmez dediler ama bende kıllandım şimdi
dün sekizde oldum bugun 7:10 gibi oldum
yarından sonrada hep 6:30 -6:40 gibi olmam lazım iş servisene yetişmek için
sorsam mı doktora
bende gonal f 450 0,75 ml oluyorum
Arkadaşlar selam
asicim geçmiş olsun
belki kan tahlilinde bir problem oldu aba mantıklı gelmedi sonucunı bekleyelim
bu arada bende dün ilk iğnemi 8 gibi olmuştum
sonra hemşireyi aradım 1 saat gibi önce yapsam olur mu dedim o kadardan bişey farketmez dediler ama bende kıllandım şimdi
dün sekizde oldum bugun 7:10 gibi oldum
yarından sonrada hep 6:30 -6:40 gibi olmam lazım iş servisene yetişmek için
sorsam mı doktora
bende gonal f 450 0,75 ml oluyorum
valla feraye ben deniz ile aynı kliniğe baglı doktorlarda yaptırdık gecen sene bende hiç dikkat etmemiştim ama bi sorun olmamıştı bu sene transferden bir gün önce muayneye bile gittim ilgilensinler anam ya o kadar para alıylar karşılını versinler.. birde bana transferden sonra 4-5 kat merdiven inip çıkmıcaksın asla dediler ve beni klasik yatakta transfer yaptılar belkide 2. denemem oldu için.. asicim hiç üzülme hemen toparlan inşallah olumlu sonuc alacağın zaman olur öyle düşün tutmamasından kötü değildir bu yaşadığın Allah demekki bunda bi hayır gördü canım
hayırlısı olsun canım yaa, üzülme bunda da vardır bir hayır...
Arkadaşlar ben merkezi aradım 1-2 saat öncesi veya sonrası farketmez diyorlar ama e2 deger düşüklüğü için doktorla görüşmeniz gerekir dediler bu konuda yardımcı oalamdım özür dilerim
birde ben istanbul tüp bebek te başladım şimdi sordum e2 testini benden ne zaman isteyeceksiniz diye yumurta toplamadan iki gun önce dediler
bizim merkezde bir eksiklik mi var![]()
valla feraye ben deniz ile aynı kliniğe baglı doktorlarda yaptırdık gecen sene bende hiç dikkat etmemiştim ama bi sorun olmamıştı bu sene transferden bir gün önce muayneye bile gittim ilgilensinler anam ya o kadar para alıylar karşılını versinler.. birde bana transferden sonra 4-5 kat merdiven inip çıkmıcaksın asla dediler ve beni klasik yatakta transfer yaptılar belkide 2. denemem oldu için.. asicim hiç üzülme hemen toparlan inşallah olumlu sonuc alacağın zaman olur öyle düşün tutmamasından kötü değildir bu yaşadığın Allah demekki bunda bi hayır gördü canım
:uhmfffff offfffffffff
ben ne yapıcam şimdi e2 testini ben kendim mi isteyip yaptırsam yani aret bey istemiyormuş gerek görmüyoruz dedi yani acaba ultrasonada yumurta buyukluklerini görebiliyor mu diye
e2 testi 40 tl imiş benim gittiğim merkezde
birde bana ilaçları verdiler
çarşamba yani dün ilk iğnemi oldum bu ikinci gunum toplamda beş gun sonra gel dediler bu da doğru mu
yumurta toplamaya yakın iki gunde bir çağırıyorlarmış
Offff yaaa hergün bir şey öğreniyorum...N çok detayı varmış bu işin..
Geçen gün başka bir arkadaş aşırı yükseldi tedavi iital demişti,şimdi sen düştü tedavi iptal diyorsun..
Ben hiç bilmiyordum böyle şeyleri...
Asicim,nekadar üzgün ve strasli olduğunu tahmin edebiliyorum ama sana sabırdan başka bir şey diyemem sanırım...Her işte bir hayır vardır diyip sabredicez...Rabbim işlerini kolaylaştırsın yardımcın olsun canım...
Ben anlamadımki nedir,nedendir bunlar böyle...Offffff daraldım yaa..
Benimde sıkıntım var,adet olamıyorum,ilaca başlamam için adet olmam lazım gelmiyor sinir şey.Başka zaman zınk diye damlar hemen...Hepten bunaldım..
Bu arada banada ilaç için 1 saatlik oynamalr sorun olmaz demişlerdi ama ben puregon kullanıordum ozaman,farkedermi bilmem..
Ben lucrinleri bile saati saatine vuruyorum.Ne umumi tuvalet kaldı ne okulun boş yemekhanesi kaldı yapmadığım valla..Çantamda koca buz kalıbı taşımaktan kollarım kopuyor...
Offff Asicim Allah sonumuzu hayır etsin bacım..Ne zor iştir bu yaaa...
e2 testinin tüp paketine dahil olması gerekiyor bence...:uhmfffff offfffffffff
ben ne yapıcam şimdi e2 testini ben kendim mi isteyip yaptırsam yani aret bey istemiyormuş gerek görmüyoruz dedi yani acaba ultrasonada yumurta buyukluklerini görebiliyor mu diye
e2 testi 40 tl imiş benim gittiğim merkezde
birde bana ilaçları verdiler
çarşamba yani dün ilk iğnemi oldum bu ikinci gunum toplamda beş gun sonra gel dediler bu da doğru mu
yumurta toplamaya yakın iki gunde bir çağırıyorlarmış