E2 deeri dt ve tedavim iptal dedildi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e2 testini bir daha yapıyorlar değil mi kontrol amacıyla hani bazen labaratuarlarda da hata oluyor ?

kizlar gititigniz merkezlerde yani suanda tedavide olanlar varsa sorabilirmi
dr larina neden dusermis yani onlarin bilemedikleri birseyse beni suclamalarina izin vermiycem
yani E2 dusuk gittiginde neden artirmadilar demi yani bi sorumsuzluk olabilirmi bu iste

e2 testini bir daha yapıyorlar değil mi kontrol amacıyla hani bazen labaratuarlarda da hata oluyor ?

evet canim sabah kan verdim ogleden sonra belli olucak
artik kontrolmu yoksa ciktimi tekrar ona bakacaklar
yani cok ilginc buyumus yumurta varken eé nin dusmesi yumurtada duruyor hala anlamadim gitti ilk defa duydum bi senedir bu sitedeyim
CADIARZU-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar selam
asicim geçmiş olsun
belki kan tahlilinde bir problem oldu aba mantıklı gelmedi sonucunı bekleyelim
bu arada bende dün ilk iğnemi 8 gibi olmuştum
sonra hemşireyi aradım 1 saat gibi önce yapsam olur mu dedim o kadardan bişey farketmez dediler ama bende kıllandım şimdi
dün sekizde oldum bugun 7:10 gibi oldum
yarından sonrada hep 6:30 -6:40 gibi olmam lazım iş servisene yetişmek için
sorsam mı doktora
bende gonal f 450 0,75 ml oluyorum

valla feraye ben deniz ile aynı kliniğe baglı doktorlarda yaptırdık gecen sene bende hiç dikkat etmemiştim ama bi sorun olmamıştı bu sene transferden bir gün önce muayneye bile gittim ilgilensinler anam ya o kadar para alıylar karşılını versinler.. birde bana transferden sonra 4-5 kat merdiven inip çıkmıcaksın asla dediler ve beni klasik yatakta transfer yaptılar belkide 2. denemem oldu için.. asicim hiç üzülme hemen toparlan inşallah olumlu sonuc alacağın zaman olur öyle düşün tutmamasından kötü değildir bu yaşadığın Allah demekki bunda bi hayır gördü canım

Arkadaşlar ben merkezi aradım 1-2 saat öncesi veya sonrası farketmez diyorlar ama e2 deger düşüklüğü için doktorla görüşmeniz gerekir dediler bu konuda yardımcı oalamdım özür dilerim
birde ben istanbul tüp bebek te başladım şimdi sordum e2 testini benden ne zaman isteyeceksiniz diye yumurta toplamadan iki gun önce dediler
bizim merkezde bir eksiklik mi var :(

sen memorialde başlıyodun yaaa yanılıyormuyum

Arkadaşlar selam
asicim geçmiş olsun
sonra hemşireyi aradım 1 saat gibi önce yapsam olur mu dedim o kadardan bişey farketmez dediler ama bende kıllandım şimdi
sorsam mı doktora

canım doktora ulaşamazsın belki ama hemşire kimse ara mutlaka ona sor. zaten o an bulamasan da geri dönerler gonal f saattle ilgili birşey soracaktım dersin. sonucu da yaz buraya merak ettim :uhm:

Arkadaşlar selam
asicim geçmiş olsun
sorsam mı doktora

tskler hayirli olsun tedavin yinede saatine dikkat et bence

valla feraye ben deniz ile aynı kliniğe baglı doktorlarda yaptırdık gecen sene bende hiç dikkat etmemiştim ama bi sorun olmamıştı bu sene transferden bir gün önce muayneye bile gittim ilgilensinler anam ya o kadar para alıylar karşılını versinler.. birde bana transferden sonra 4-5 kat merdiven inip çıkmıcaksın asla dediler ve beni klasik yatakta transfer yaptılar belkide 2. denemem oldu için.. asicim hiç üzülme hemen toparlan inşallah olumlu sonuc alacağın zaman olur öyle düşün tutmamasından kötü değildir bu yaşadığın Allah demekki bunda bi hayır gördü canım

evet canim bide oyle dusundum negatif almaktan dahami iyi acaba diye ama sonucta basaramadim yolun sonuna gelmistimki zaten onca hormonu tedaviyi oldum bi toplama kalmisti yani ikinicdede basramadim benmafoldumben

hayırlısı olsun canım yaa, üzülme bunda da vardır bir hayır...

tskler canim

Arkadaşlar ben merkezi aradım 1-2 saat öncesi veya sonrası farketmez diyorlar ama e2 deger düşüklüğü için doktorla görüşmeniz gerekir dediler bu konuda yardımcı oalamdım özür dilerim
birde ben istanbul tüp bebek te başladım şimdi sordum e2 testini benden ne zaman isteyeceksiniz diye yumurta toplamadan iki gun önce dediler
bizim merkezde bir eksiklik mi var :(

neden istemiyorki bazi merkezler hadi benim gibi olursa ya cok cikar yada duserse:umursamaz:

yaaa bana iğneye gidip gelirken merdiven inip çıkabilirsiniz dedilerdi. hatta genelde herkese 4-5 katı bile yavaş yavaş inin çıkın diyorlar. bu doktorlar neden bir öyle bir böyle :oklava:

Asicim Allah yardimcin olsun canim
Benim doktorum yurtdisindaki doktorlara hic guvenmiyo
Insallah bir dahaki denemen icin sana israrla MAYAyi tavsiye ediyorum
Benim gibi sende 3.de basaracaksin insallah
AMA sakin umudunu kaybetme olacak de olsun
Benim umutsuz oldugum zaman doktorum
RABBIM iSTEYIN vereyim diyor isteyeceksin demisti.
istemekten sakin bikma canim
Hepimiz yanindayiz:Saruboceq::olmaz:

offfff offfffffffff
ben ne yapıcam şimdi e2 testini ben kendim mi isteyip yaptırsam yani aret bey istemiyormuş gerek görmüyoruz dedi yani acaba ultrasonada yumurta buyukluklerini görebiliyor mu diye
e2 testi 40 tl imiş benim gittiğim merkezde
birde bana ilaçları verdiler
çarşamba yani dün ilk iğnemi oldum bu ikinci gunum toplamda beş gun sonra gel dediler bu da doğru mu
yumurta toplamaya yakın iki gunde bir çağırıyorlarmış

:uhm:offfff offfffffffff
ben ne yapıcam şimdi e2 testini ben kendim mi isteyip yaptırsam yani aret bey istemiyormuş gerek görmüyoruz dedi yani acaba ultrasonada yumurta buyukluklerini görebiliyor mu diye
çarşamba yani dün ilk iğnemi oldum bu ikinci gunum toplamda beş gun sonra gel dediler bu da doğru mu

canim cok yardimci oldun tskler evet bi iki tane 9mm yumos gozume carpti ama neden olabilirmis yani ignedenmi dozdanmi iyiki sordun canim tskler bakalim ogleden sonra ne diycekler
peki yumoslar bendemi kalicak
zaten cok yavas cikmisti E2 benim
44 iki gun sonra 170 sonra 300 vardi bastan birsey
[/QUOTE]

canım bilemiyorum ki. bence bugün doktoruna da sor iyice. muhtemelen kalır. atılır, ama bir sonraki ay kist olma ihtimali yüksek olabilir. bunusor doktoruna. eğer tedvin doğru uygulandıysa, hormonal bir sorun oalbilir canım. doktorun daha iyi yorumlayacaktır. biz bilemeyiz. geçmiş olsun.

Offff yaaa hergün bir şey öğreniyorum...N çok detayı varmış bu işin..

Geçen gün başka bir arkadaş aşırı yükseldi tedavi iital demişti,şimdi sen düştü tedavi iptal diyorsun..

Ben hiç bilmiyordum böyle şeyleri...

Asicim,nekadar üzgün ve strasli olduğunu tahmin edebiliyorum ama sana sabırdan başka bir şey diyemem sanırım...Her işte bir hayır vardır diyip sabredicez...Rabbim işlerini kolaylaştırsın yardımcın olsun canım...

Ben anlamadımki nedir,nedendir bunlar böyle...Offffff daraldım yaa..

Benimde sıkıntım var,adet olamıyorum,ilaca başlamam için adet olmam lazım gelmiyor sinir şey.Başka zaman zınk diye damlar hemen...Hepten bunaldım..

Bu arada banada ilaç için 1 saatlik oynamalr sorun olmaz demişlerdi ama ben puregon kullanıordum ozaman,farkedermi bilmem..

Ben lucrinleri bile saati saatine vuruyorum.Ne umumi tuvalet kaldı ne okulun boş yemekhanesi kaldı yapmadığım valla..Çantamda koca buz kalıbı taşımaktan kollarım kopuyor...

Offff Asicim Allah sonumuzu hayır etsin bacım..Ne zor iştir bu yaaa...

canım aşılama evresinde benzer olayı yaşadım tıpatıp aynı olmasada.. acaba seninde bundan kaynaklanıyor olabilirmi?
ben gonal-f kullanıyordum ilk hafta gonal-f450 ama.. ilk hafta herşey normal gitti..
2.hafta gonal-f300 bulabildim onu kullanmaya başladım.. tabi benim yumurtalar durdu,büyüyemedi nedendir diye araştırmadı ozamanki doktor,dozu yükseltti vs... ben adetin 25.günü aşılama olabildim o da en büyüğü 17,5mm olan diğerleri 13,11,10,8mm yumurtalardı.. e2değerim çok çok çok düşüktü.. o doktor anlayamadı saolsun aşılamayı yaptı yine tutmadı üstüne 4tane kist sahibi olmuştum.. gonal-f450 enjektörlüdür,300lüğü ise kalemli.. o kalemli olanı uygulayabilmek için ehil olmak gerekiyormuş hemşireler dahi bazen zorlanabiliyormuş onu uygularken.. ve ben 75ünite vuracağıma 37,5vurmuşum..
150ye yükseltildiğinde ise 75ünite vurmuşum bunu sonradan ben çözdüm.. uyguladığım miktarı enjektöre aktardım ve öyle farkettim.. seninde böyle olmuş olabilirmi?

denizciğim e2 önemli bir test. maya'da ben hemen hergün e2 verdim. yani tedavi fiyatına dahildi. ekstra ücret istemeleri garip. mayada tedavi bu tür rutin tetkikler de dahil 2142 lira.
ayrıca yumurta kalitesini belirleyen en önemli veri e2.
anlamadım gerçekten. :olmaz:

Offff yaaa hergün bir şey öğreniyorum...N çok detayı varmış bu işin..

Geçen gün başka bir arkadaş aşırı yükseldi tedavi iital demişti,şimdi sen düştü tedavi iptal diyorsun..

Ben hiç bilmiyordum böyle şeyleri...

Asicim,nekadar üzgün ve strasli olduğunu tahmin edebiliyorum ama sana sabırdan başka bir şey diyemem sanırım...Her işte bir hayır vardır diyip sabredicez...Rabbim işlerini kolaylaştırsın yardımcın olsun canım...

Ben anlamadımki nedir,nedendir bunlar böyle...Offffff daraldım yaa..

Benimde sıkıntım var,adet olamıyorum,ilaca başlamam için adet olmam lazım gelmiyor sinir şey.Başka zaman zınk diye damlar hemen...Hepten bunaldım..

Bu arada banada ilaç için 1 saatlik oynamalr sorun olmaz demişlerdi ama ben puregon kullanıordum ozaman,farkedermi bilmem..

Ben lucrinleri bile saati saatine vuruyorum.Ne umumi tuvalet kaldı ne okulun boş yemekhanesi kaldı yapmadığım valla..Çantamda koca buz kalıbı taşımaktan kollarım kopuyor...

Offff Asicim Allah sonumuzu hayır etsin bacım..Ne zor iştir bu yaaa...

arkadaşlar ben ilaçları evde bi dolapta tutuyorum oda sıcaklığında kalabilir dediler
buzdolabına mı koymem gerek

e2 testinin tüp paketine dahil olması gerekiyor bence...
Sizinkide başka bir ilginç durum yani..Benim ilk merkezimde de şimdiki merkezimde de toplam ücretin içinde...

İlk kontrol olaağı için belki 5 gün demişlerdir canım,ilerleyen zamnlarda daha sık olacaktır kontrolün..

Back
X